Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Te dzieciaki z nowego show tvnu są straszne!! Co za rozwydrzone gówniarstwo!!

Polecane posty

Gość gość

Masakra, oglądałam kawałek jednego odcinka i odniosłam tylko jedno wrażenie: że wszystkie są rozwydrzone, chamskie, niewychowane, głośne, domagające się 300% uwagi i bezczelne. Nie ma to NIC wspólnego z tym, że mają poczucie własnej wartości, że są zdolne, utalentowane i że są urocze w tym swoim gwiazdorzeniu. Czy tylko ja odniosłam takie wrażenie?? Tak sobie pomyślałam, że to jest kalka nowego pokolenia, myślę, że spokojnie połowa dzieciaków jest teraz wychowywana (albo właśnie nie jest wychowywana w ogóle) na takie straszne bachorzyska.

Gość gość
widziałas przed chwilą reklame gigantów?:d haha jua też, żenujący program

Gość gość
tez o tym pisalam w innym dziale na kafe, program okropny, ogladam 1 odcinek, masakra po prostu

Gość gość
20:38, tak, przegrywam przy Na Wspólnej i widziałam reklamę :D Nie wiem co jest zabawnego w małej gówniarze, która uwiesza się na jurorze i piszczy przy tym jakby ją ze skóry obdzierali. No nie wiem, może ja mam jakieś inne poczucie humoru ale naprawdę chciałabym się dowiedzieć co śmieszy w tych dzieciakach ludzi, którzy są zachwyceni tym programem..

Gość gość
A przecież to hit, TVN innego programu by nie kupił. Myślałam ze tylko ze mną cos nie tak ze moje oczy i uszy odmawiają patrzenia na to. To jest poniżej mojej godności. Juz nie mówiąc o tym ze wydaje sie strasznie wyreżyserowane.

Gość gość
dzieci robią sobie wstyd przed cała Polską. Rozumiem talent show gdy pokazują co potrafią, ale np. ta dziewczynka co na reklamach flamenko niby tańczyła, teraz śpiewała to w ogóle smiech na sali. Robią z niektórych dzieci posmiewisko.