Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy potraficie objąć kciukiem i małym palcem

Polecane posty

Gość gość
ja obejmuję nadgarstek ale nie umrę przed 35 rokiem życia bo mam 38 lat

Gość gość
dziś tu nie chodzi o to czy jesteś wysoka i chuda, ale czy masz naprawdę pociągłą brzydką twarz, pajęcze kończyny, a ręce wybiegają daleko poza schemat leonarda da vinci

Gość gość
mam pajecze kończyny. twarzy nie mam pociaglej. ale to nie reguła bo widziałam w internecie przykład gdzie dziewczyna miała marfana i normalną ładną twarz :(

Gość gość
dziś idź do lekarza i niech on ci wytłumaczy, że jesteś zdrowa, powiedz iż myślisz że masz zespół marfana, potem powiedz co to jest i na jakiej podstawie postawiłaś sobie diagnozę...

Gość gość
boję się:( że się dowiem iż mam wady zastawek i aorty i bede żyła jak z tykajaca bomba. czuje się wykluczona że społeczeństwa :( wy jesteście zdrowi normalni. ją już jestem naznaczona. nie zaloze rodziny ;(

Gość gość
dziś a skąd wiesz czy my jesteśmy zdrowi (bo nikt o tym nie napisał?), idź do lekarza, przeprowadź badania, teraz żyjesz jak na tykającej bombie, jeśli jesteś słaba psychicznie, może dojść do próby samobójczej, a prawie na pewno dojdzie do depresji, potrzebne ci to?

Gość gość
tez jestes na to chora? :(

Gość gość
wczoraj na to nie

Gość gość
jesli zespol i wrodzone wady serca sie potwierdza to dopiero wpadne w gleboka depresje nie wiem co robic.

Gość gość
dziś przede wszystkim diagnoza, bo bez tego ani rusz, zawiesisz się w martwym punkcie, a życie jest cudowne