Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak mu pomóc

Polecane posty

Gość gość

Jak mu pomóc zapomnieć o tamtej i uwierzyć w miłość

Gość ola z przedszkola
On sam musi chcieć pomocy, przestać rozpamiętywać. Możesz mu uatrakcyjnić czas, próbować udowodnić, że jesteś lepsza, znaleźć jej słabe punkty i pokazać mu je, pokazać na czym polega miłość, wspierać, podziwiać, zaprzyjaźnić się, być obok i sprawiać mu radość, tworzyć nowy pakiet wspomnień. Ale jeśli on nie będzie współpracował, nie będzie CHCIAŁ ZAPOMNIEĆ to choćbyś była najcudowniejsza, najwspanialsza dla niego, najpiękniejsza i najlepsza, to nic to nie da. Uświadom mu, więc, że tamta nie była dla niego i że nie warto tego rozpamiętywać, bo skoro się skończyło to nie było to.

Gość gość
Chcialabym jakos to tak zrobic zeby uwierzyl w milosc zeby zapomnial o ramtej

Gość gość
nic mu nie da uświadamianie, a jedynie przekona, że dziewucha chce go i to szybko, a o tamtą jest zazdrosna. daj mu spokój całkowity. on sam musi dojść do własnych wniosków, a nie z pomocą dziuni, która ma kisiel w majtach z niecierpliwości, kiedy to ją zauważy :P

Gość gość
Jestem po takim związku choć nawet nie wiem czy powinnam to tak nazywać. Tragedia. Z perspektywy czasu wiem, że on nie chciał zapomnieć i do tej pory żyje nadzieją, że ona da mu kolejną szansę. Ja byłam tylko pocieszeniem, plastrem, czasoumilaczem. Wiem, że przez wszystkie te lata od ich rozstania do dziś (my nie jesteśmy ze sobą już 2 lata) on do niej regularnie pisze żeby znowu wciągnąć ją w swoje życie. Laska go ignoruje a on nie odpuszcza. Długo miałam nadzieję, że go do siebie przekonam, że pomogę zapomnieć. Teraz moje zdanie jest takie, że jeśli facet tkwi mentalnie w związku ze swoja eks należy go omijać. Uogólniam, ale takie mam doświadczenia.