Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Calmi

najlepsza wódka na imprezę?

Polecane posty

Cześć dziewczyny :) Poradźcie mi jaką wódkę najlepiej kupić na babskie picie, taką żeby nadawała się do drinków, a i sama była zdatna do picia. ;p

Gość gość
dobra i rozsadna cenowo jest wyborowa, ew. absolut ale jest droższy. Zalezy czy dziewczyny delikatne czy przyzwycajone do kieliszka:)

Gość gość
Ballantines Brasil. pilam niedawno i jestem zachwycona. nie lubie łiskaczów ale ten Brasil o smaku limonki jest po prostu nieziemski. do tego lód, Sprite, cytrynka i życie staje sie lepsze :)

Gość gość
ja whisky odradzam - whisky trzeba lubic zeby był sens i nie ma co ryzykować

Z czystych wódek dobry jest Absolwent. Jak znasz preferencje smakowe koleżanek to od razu możesz kupić jakąś wersje smakową.

Gość gość
zwłaszcza że Absolwent cenowo wychodzi tanio a do tego nigdy nie miałam po nim kaca.

Mi akurat na majówkę trafiło się picie za darmo ;) Pierwszy raz coś wygrałam - nowego Absolwenta w konkursie na ich fanpejdżu.

Gość gość
o darmowy Absolwent jeszcze lepiej smakuje a co tam trzeba aby wygrać Absolwenta ?

Gość procentowyJoe
Absolwenta piję od lat i jakoś spirytusem mi nie podjeżdża. Według mnie to jedna z lepszych wódek od lat na rynku i trzyma swój poziom.

Wygrałam na ich fanpage. Warto kliknąć czasem ulubione marki i potem się delektować z satysfakcją. XD I Like It!

Gość gość
o to Absolwenta mozna wygrac ?tez bym tak chciała bo to nasza babska ulubiona wódeczka smakowa.

Gość gość
o wiśniowy Absolwent to strzał w dziesiątkę o nas w sklepie bardzo szybko się rozeszły czekamy na kolejna dostawę

Gość gość_kolo
Absolwentem już dawno nie jestem, ale po ta wódeczkę lubię sięgać. Dobra na wiele okazji - na posiadówkę i na szybkie shoty na afterku. Najlepsza czysta z colą albo red bullem.

Gość gość
o tak Absolwencik smakowy jest idealny na nie pogodę i pogodę ducha te 32 % idealnie się pije.

Gość gość
na nasze babskie pogaduchy zabieram cytrynówkę najlepiej przyjęła się ta Absolwenta

Gość gość
Nie pijemy wódki jakoś wybitnie często, ale jeśli już to przede wszystkim Gutt Pure - czysta, bardzo delikatna, fajny smak, nie pali w gardło. Dla mnie istotne jest też to, że nie ma takiego specyficznego zapachu spirytusu - widać że powstaje jakoś na innych zasadzie. Akurat ja za nią przepadam.