Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauwazylam ze polacy robia wszystko po najtanszej linii oporu

Polecane posty

Gość gość

Jak jedzie na wakacje to mieszka w najtanszych badziewiastych domkach , tytla sie samochodem i bierze ze soba zarcie w bagazniku Jak ma jakis biznes to tez aby byle jak byle co byle drogo , polak nie mysli dalekosierznie, mysli tu i teraz , sprzedac podac gowno po zawyzonej cenie szybko sie dorobic a pozniej placz bo biznes pada bo klientow niet. Jak sprzedaje mieszkanie to tez byle jak byle szybko na wlasna reke , brudne , nawet nie posprzata Dziwnym jestesmy - jestescie narodem

Gość gość
za to tobie przydalyby sie od nowa lekcje jezyka ojczystego. mowi sie po najmniejszej lini oporu...

Gość gość
Są gorsze narody ;) A ty przestań pluć we własne gniazdo!

Gość gość
Nie pluje w gniazdo , odwiedziny mojego gniazda polecam wszystkim znajomym , moje gniazdo jest piekne od Baltyku på Tatry tylko mieszkancy gniazda jacys dziwni

Gość gość
No ale chuj cie to obchodzi? Wazne ze ty robisz "odpowiednio i slusznie"

Gość gość
Po linii najmniejszego oporu

Gość gość
Nie mieszkam w NOrwegii

Gość To ja jestem wyjątkiem
Nie otwieram firmy bo mi państwo za dużo zabierze i będę musiała to dać kosztem swoich ukochanych klientów którzy przecież cenią sobie najwyższą jakość. Nie pojadę na wczasy do byle jakich domków, bo lubię wysoki standard i porządek oraz wszelkie wygody, dlatego zawsze wybieram z pośród najmądrzej usytuowanych i urządzonych apartamentów. Żarcie owszem biorę ze sobą ale nie dlatego że oszczędzam tylko nie zamierzam sie stołować w pseudo restauracjach... My jadamy wyłącznie nieprzetworzoną żywność wybierając przy tym te mniej modyfikowane i bezpieczniejsze rośliny... Zabieram więc lodówki samochodowe w których mam częściowo podszykowane dania a na resztę zapoluję na miejscu... Nie cierpię półgwizdków 20lat pracowałam dla ludzi którzy na wszystkim oszczędzali nie widząc w niczym potencjału!

Gość gość
Zgadzam się, wszystko robią na odp*****l się, trzeba im na ręce patrzyc i wszystkiego pilnować

Gość gość
biedota polaczkowa pośmiewiskiem Europy

Gość gość
Szkoda, że jak widać po wypocinach autora/autorki, również edukację zaliczają "po najtańszej linii oporu" :o A potem tacy analfabeci w świat wychodzą...

Gość gość
A ty gdzie skonczylas edukację? Można wiedzieć? W szkole dla zlosliwcow i czepialskich?