Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Vitaslim proactive prawdziwe opinie o tabletkach

Polecane posty

Gość gość

chciałam się dowiedzieć o tabletkach vitaslim bo słyszałam w pracy jak dziewczyny o tym rozmawiają, ale nie wiem czy to działa czy nie

Gość Mateuszpk16
dieta +ruch+wspomagacze(vitaslim)=efekt! sam preparat to nie wszystko .Myśląc ze lezeniem i jedzeniem tabletek utracimy 20 kilo to nie zbyt poprawne myslenie.warto myslec o diecie i ruchu jakim kolwiek najlepiej basenie .temperatura oraz ruch wody wpływaja na ruch kosmków jelitowych które trawią pokarm.powodzenia w odchudzaniu :***

Gość jabadaba56
Mateuszpk16 __ Dieta to kolejny wydatek do zwyklego konsumenta co idzie za dieta moze dietetyk ? kolejne pieniadze.... dla kazdego dieta ta sama?

Gość Krystynajarosz
No własnie ciekawe ile taka porada kosztuje czy to jakies kompleksowe badania?powinny byc porady dla ludzi w różnym wieku.moge chudnąc bedac 64 letnia Panną ?pozdrawiam

Gość Mateuszpk16
Dieta to nie tylko inne zakupy lecz wykluczenie ze stałego repertuaru paru pokarmów które przyjmujemy kazdego dnia. Odchudzanieroku.pl na tej stronie zadbali o Twoje domysły z dietą .

Gość krystynajarosz
Czy 96 zł sprawi ze bede wazyla tyle co wczesniej?

Gość jabadaba56
Wiadome ze nie

Gość gość
Mój brat zaczyna intensywny sezon na rowerze górskim. Przez zimę przybyło mu 9 kg. Zamówił te tabletki i wystarczył miesiąc żeby pozbyć się nadwagi. Myślę że to niezły wynik, tym bardziej że jest po 40-tce.

Gość Wolnawarszawa 123
W zależności od wieku nasze trawienie ulega zmianie 64 letnia panna wolniej trawi niz 30 letnia .takie preparaty trzeba brac regularnie a czasem nawet w tych samych godzinach

Gość gość
Dieta razem z Vitaslim to idealne rozwiązanie (bynajmniej dla mnie) dla osób które ze względu na np choroby przewlekłe maja problem z zrzuceniem zbędnych kilogramów.

Gość Robol357
Witam Moge śmiało wypowiedzieć sie na temat tabletek VitaSlim ponieważ pracowałem w szwajcarii nad ich produkcja. W innych częscich europy te tabletki robia wielki szał tylko u nas w Polsce Ludzie nie chcą wierzyć w ich skuteczność choć nawet ich nie zamówią i nie sprzawdzą jeżeli ktoś nie ma pojecia na ten temat prtosze o nie komentowanie w złej formie tego produktu :)

Gość iuta
VitaSlim jest to genialny produkt szwajcarskiej firmy. Po 2 miesiacach kuracji schudłam 12 kg. Polecam

Gość Zdrowieprzedewszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość gość
Tabletki są naprawdę super! W ciągu miesięcznej kuracji schudłam 12 kg, polecam

Gość gość
bezczelna klaka g...wnianego chłamu. Jesteście bezwstydni s******ny. Te tabletki możecie sibie w d...pę wsadzić jeżeli nie przestaniecie żreć a nie zaczniecie się ruszać. Te 96 zł nie sprawi że schudniecie. Nie wierzcie oszustowi Piotrowi Kaszubskiemiu i qrfffom z reklamy. Bando idiotów. Nie żryjcie - rucszcie d..pe i za darmoszkę schudniecie. Bez nabijania kabzy złodziejwi. Debile.