Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcineee

Pytanie do kobiet około 30

Polecane posty

Gość marcineee

Witam Panie, postanowiłem zarejestrować się na forum, aby zadać Wam kilka pytań. Otóż jestem wysportowanym 22 latkiem z Warszawy, dobrze wychowanym i kulturalnym. Od dłuższego czasu zacząłem zastanawiać się, czy to prawda, że kobiety około 30 mają dużo większy popęd seksualny niż kilka lat wcześniej. Bardzo jestem tego ciekawy, ponieważ już od dawna chcę skupić się na dawaniu przyjemności kobiecie, która potrafi tą przyjemność czerpać, a u moich rówieśniczek jest to niestety dosyć rzadkie. Nie jestem głupi, nie proponuję spotkania zanim jeszcze zdążymy się poznać, ale jakby któraś z Was miała ochotę na początku popisać i porozmawiać, to zapraszam na mail: marcin.a.20@wp.pl

Ot... kulturalny J E B A K A :D :D :D. x Założę się, za tą kulturę każe sobie sporo zapłacić :D :D :D.

Gość gość
"Założę się, za tą kulturę każe sobie dużo zapłacić" Tak piszesz, bo wiesz z doświadczenia, praktyki?

>>>Tak piszesz, bo wiesz z doświadczenia, praktyki?<<< Owszem :). Pisałem (formułowałem) takie anonse dla zaprzyjaźnionych j_e_b_a_k_ó_w, żyjących na koszt kobiet :D :D :D. x Ciekawostką była dla mnie tylko głupota kobiet, które nie potrafiły dostrzec, że przyjeżdżający pan, nie potrafi mówić ani pisać, jak w listach :D :D :D. Widocznie im to nie przeszkadzało :D :D :D.

Gość gość
ot pies ogrodnika a twoja stara dalej ćpa?

Gość gość
misio, to dziwnych miałeś tych panów...może mierzonych swoją miarą?

>>>misio, to dziwnych miałeś tych panów...może mierzonych swoją miarą?<<< Ja nie miałem panów :D, tylko znajomych :D :D :D. x Nie słyszałem, by panie na nich narzekały, a czasami nawet przyjeżdżały za nimi. x Oni nie okradali tych kobiet, ale "sprzedawali" im nadzieję, przyjemne doznania i miłe wspomnienia w zamian za utrzymanie. To ich sprawa, a nie moja :).

Gość gość
Czyli męskie prostytutki. Ew. prostytutki na wyłączność.

Gość gość
Misio vel arecki:)

>>>Czyli męskie prostytutki. Ew. prostytutki na wyłączność.<<< Prostytutka też człowiek i jakiś szacunek jej się należy, czasami większy niż niektórym "uczciwym kobietom" :(. x Szanuj innych, to inni uszanują ciebie :). x Podejrzewam, ze post: >>>ot pies ogrodnika a twoja stara dalej ćpa?<<< napisał z rozpędu prawdziwy autor tematu, zanim jego myślący kolega zdążył go powstrzymać :D :D :D. x Inteligentni mężczyźni, nie muszą szukać kochanek w internecie :).