Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są na forum dziewczyny lubiące modę modę rockową?

Polecane posty

Gość gość

Czarne ubrania, skóry, koronki, kowbojki, ramoneski, tatuaże, kolczyki? Może mocny makijaż, ciemna pomadka? Zwariowane fryzury albo włosy do pasa? Gdzie kupujecie ubrania, jaki jest wasz preferowany styl na co dzień?

Gość gość
Ja uwielbiam styl rockowy i sama się tak ubieram . Ramoneski , kapelusze , botki z klamrami lub frędzlami , torebki z frędzlami . Włosy też długie , wycieniowane , makijaż tylko oczy mocno , szminek nie używam . Kupuję róznie , w sieciówkach , przez internet sh ,

Gość gość
Ja kręcę się między klasycznie rockowym stylem i gotykiem. Lubię czarne koronki i mam 3 ramoneski. Lubię botki z klamrami i platformy. Mam też kilka tatuaży. Z sieciówek polecam H&M, mają stałą linię Divine która jest świetna.

Gość gość
Jeszcze ktoś?

Chyba ja też, ale za piercingiem nie przepadam. Biore z stylu metalowego to co mi się podoba, nie ubóstwiam go w całości. Włosy do pasa to mój cel, ale nie wiązałam tego nigdy z rockiem, po prostu tak mi sie podoba.

Gość gość
Mnie się piercing nigdy nie przyjmował, mam kolczyki w uszach, ale już z pępka mi wyemigrował w kosmos. Uszy goiły się 3 miesiące

Gość gość
Kasia, a co dokladnie wybierasz?

Gość gość
Uwielbiam styl rockowy! Chociaż w moim codziennym wydaniu jest on dość stonowany - wszelkiej maści koszule, najlepiej w kratę (mile widziana czerwono-czarna), czarne spodnie w dziury, ciężkie buty, skórzane ramoneski, mejkap hmm tzw. smoky eyes ;) Jakieś fajne t-shirty, szorty "po przejściach", no można eksperymentować ;)

Gość gość
Też lubię shorty po przejściach, a jedne spodnie to prawie same dziury :D

Gość gość
a ktora nosi skórzane spodnie?

Bardzo lubię styl rockowy, przypominają mi się moje młode lata w liceum, kiedy słuchałam rockowej muzyki i chodziłam w ciężkich skórzanych kurtkach. Teraz korzystam tylko z niektórych stylizacji, znalazłam także tutaj: http://noy.pl/rock-styl-zawsze-modne-ciuchy-w-stylu-rockowym/ porady z czym dobrze łączyć koszule i jakie dodatki dobrze wyglądają.