Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nina88000

Samotna siostra

Polecane posty

Gość gość
Twój brat zachowuje się strasznie , to w jakiś sposób dręczenie , sporadyczny telefon , sprawia , że pewnie jeszcze bardziej cierpisz , bo wiesz , że nie chce Cię w swoim życiu. Ja bym nie poszła , ale wylałabym wszystko na papier , wszystko co czuję i jak bardzo mnie rani , wysłałabym mu list i niech robi co chce. Moze on nie zdaje sobie sprawy ze swojego postępowania , może gdyby przeczytał co czujesz ruszyło by go sumienie i odnalazł by w sobie jakieś uczucia względem Ciebie. A jeśli nie to trudno , ale niech nie udaje , że jest bratem , niech nie stwarza pozorów przed rodziną zony Twoim kosztem. Trzymaj się , mam nadzieję , że kiedyś założysz własną rodzinę w której odnajdziesz ciepło , bliskość i przestaniesz czuć sie samotna , powodzenia

Gość nina88000
Jego dzieci nie maja zielonego pojecia kim jestem :( Na Świeto Zmarłych kiedy staliśmy przy rodzicach grobie ,czułam sie jak wsród obcych :( Kiedy świecenie grobów się zakończyło ,brat z rodzina podszedł do kuzynostwa ,z nimi ma dobry kontakt .Bogaci ...Może ja nie pasuje do jego świata ...Jego żona jest wobec mnie nijaka ,zna mnie też tylko z widzenia mimo ze sa malzenstwem 15 lat .Brat jest starszy ode mnie 13 lat .

nina sama widzisz ze nigdy nie bylas wazna dla brata. On tylko prawdopodobnie chce pokazac na pokaz a Twoje przyjscie tylko go w tym utwierdzi ze nadal moze Tobie dyktowac warunki a Ty jak glupia sie bedziesz zgadzac. Kochana masz swoje zycie i powinnas poswiecic jemu najwiecej czasu.

Gość gość
Tyle lat starszy brat i po śmierci rodziców nie zaopiekował się siostrami? Przecież osiemnastolatka po śmierci rodziców na pewno potrzebuje wsparcia, a on sie na was wypiął. Wstyd. Z drugą siostrą utrzymuje kontakt? Ja bym na Twoim miejscu zaprosiła go z rodziną do siebie na Święta mówiąc, że chcesz poznać bratanka. Nawet w 1 pokoiku możesz ich chyba jakoś przyjąć.

Gość nina88000
Nie zaopiekował :( dzwoni do mnie raz na trzy miesiące, a jadąc do pracy przejeżdża kolo domu w którym mieszkam :(