Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcę zdradzić

Polecane posty

Gość gość

nadszedł czas powiedzieć sobie, że jestem zbyt młody i piękny żeby nie bzykać. chcę kobiety, która spełni moje fantazję i któa pozwoli mi spełnić jej fantazje. żona niby ok, ale nie daje tak często jak bym chciał. w domu wszystko gra, zawsze pomagam, nie zostawiam jej samej z domem na głowie, więc nie jestem typem, który tylko wyjmuje małego i mówi zajmij się nim. w sypialni też dbam o nią, jak już dochodzi do zbliżenia - co raczej jest rzadko. chcę poczuć radość z zycia i sexu!

Gość gość
gdzie ?lokalizacja

Gość gość
Ja też ! Już mi się moja znudziła przez tyle lat, a w łóżku to już nie wiem kiedy coś było !

Gość gość
lokalizacja północna polska czemu tak jest, ze kobiety jak już się ustatkują to nogi na krzyż i zero polotu? mam tyle fantazji do spełnienia, główną jest po prostu sam radosny i namiętny sex.

Gość gość
Panowie - konkrety..!

Gość gość
z Panami często jest tak samo... - tez bywają bardzo zmęczeni, bo bez polotu kończą w 2 minuty

Gość gość
181/82/20,5/15 Łomża :)

Gość gość aga
A przysięga małżeńska nic dla Was nie znaczy?

Gość gość
10.6 - dziękuje :) niestety daleko

Gość gość
przysięga małżeńska : i ślubuję zrobić wszystko, aby nasze małżeństwo było zgodne i szczęśliwe". nie wrobi wszystkiego. poza tym, monogamia to przeżytek, ja chcę radości, szczęścia, być pożądany, a nie dopuszczany. jeden raz na jakiś czas to za mało, żeby chociaż dawała klika razy z jednym razem. czy jakoś tak:) znajdzie się Pani chętna do próby nawiązania kontaktu? pomorskie

Gość gość
rozumiem Cie i gdyby nie pomorskie to kto wie

Gość gość
a mnie zastanawia , po chu te baby za maz wychodza jak potem d**y nie chca dawac a jak dadza to raz na miesiac , skoro sex jest dla takiej baby katorga to powinna zostac stara panna , jestem kobieta i nie wyobrazam sobie zycia bez sexu

Gość gość
trochę jeżdżę po kraju:) możemy kiedyś wypić kawę :) jestem kulturalnym człowiekiem, lubię kino i operę. nie szukam od razu panny do ... szukam szczęścia:)

Gość gość
kobiety to modliszki w większośći przypadków, wabią ofiarę tańcem godowym, gotowe na wszystko by złapać pracusia, a później cmoknij mnie w d... i jak upominasz się na różne sposoby o sex to powei CI, ze przecież sex ci tylko w głowie, a dla niej liczy się miłość - czyli na moje jej miłość to moja kasa!

Gość gość
Nie wszystkie są tak mądre jak Ty. Te inne muszą się z tym liczyć, że prędzej czy później będą same. Taka kolej rzeczy. Chyba że facet d**ek !

Gość krusowa
Oj chłopy ,chłopy... Łatwiej Wam wyrwać jakąś ku/rewke niż uwieść własną żonę. Po męsku idziecie na łatwiznę!!!! Zrozumiecie o co chodzi po fakcie...kiedy już skrzywdzicie swoje rodziny.

Gość gość
zgodzę się ,że faceci bywają dupkami, ale wydaje mi się, że często takimi się stajemy gdy właśnie "one" nas wystawią. my myślimy k*tasem a nie głową! taka jest różnica między nami, któa kobieta tego nie pojmie, to straci faceta

Gość gość
szukasz szczęścia ?? czyli ?

Gość gość
nie wolno wszystkich wrzucać o jednego worka..u mnie w małżeństwie bardziej ja "myśle k*****m" niż mąż czyli nie wszystkie kobiety takie są po ślubie a są to może mą powody..może nie jest im przyjemnie

Gość gość
szczęścia - czyli poczucia bycia chcianym, pożądanym, podziwianym w jakimś stopniu.

Gość gość
To jesteś szczęśliwa czy nie ?

Gość gość
podoba mi się Twoja definicja !!! ja ? moja wypowiedz to o tym ze myśle k*****m wiec odpowiedz chyba jasna

Gość gość
ja nie jestem szczęśliwy jeśli mnie - autora - pytasz. życie jest fajne, niesie ze sobą mnóstwo radosnych chwil, ale poczucie przemijania mnie zaczyna męczyć .mam trochę ponad 30 lat, a czuję się jak stary dziad. często zasypiam sfrustrowany bo znów nie było tego, czego chcę. szkoda, że moja żona tak się zmieniła. ona udaje, że nic się nie dzieje, a ja usycham

Gość gość
Bidulku a pomyślałeś w jakim stanie zasypia twoja żona?

Gość gość
Ja się tak męczyłem jak Ty około 20 lat i teraz jestem z kimś innym pełen radości i mam to co mi potrzeba, druga strona ma to samo.

Gość gość
pewnie zasypia myśląc, że - pewnie ten napaleniec znowu czegoś chce, muszę szybko zasnąć, żeby się nie przystawiał - zrozumcie, ona jest piękna, uwielbiam jej ciało, celebruję gdy tylko mogę, uwielbiam sprawiać jej rozkosz, ale to ona zawsze dąży do finału - nasz sex w porywach trwa 15 minut - a ja chcę długo, namiętnie, czasem ostro, czasem delikatnie... ale długo!

Gość krusowa
Taaa... Mama nie kupiła mi zabawki,idę płakać w poduszkę. Teraz to ja już wiem czemu żona nie chce z Tobą sypiać:D Soory ale jesteś niedojrzały!

Gość gość
może jestem niedojrzały, ale taki byłem w takim razie zawsze. poza tym jestem osobą odpowiedzialną, dbającą o rodzinę, mam zero kolegów, przyjaciel został tylk ojeden, nie spędzam czasu poza domem, zawsze jestem blisko. więc nie, nie jestem niedojrzały, wręcz przeciwnie, wiem czego chcę, a tego nie dostaję. czy to złe?

Gość gość
to ja się pogubiłam kto co..i kto autor a kto z pomorskiego w kazdym razie..jak sie znajdzie kogoś odpowiedniego na boku a jest to bardzo bardzo trudne to zaczyna sie czuć ze sie żyje... nie usycha

Gość gość
To robiłeś chopie błąd !!! Nie rozumiesz nawet tego bo jesteś za młody.