Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oceńcie moje stopy :(

Polecane posty

Gość gość

http://oi62.tinypic.com/1ydfc.jpg http://oi59.tinypic.com/2qdpqwx.jpg Mam halluksy, płaskostopie poprzeczne, brzydkie palce itd... Wszystko co najgorsze w jednym. Stopy to mój ogromny kompleks :(:(:( Ukrywam je i wstydzę się ich niesamowicie od zawsze... Ale muszę wiedzieć, jak je odbierają inni, powiedzcie czy mając takie stopy chodziłybyście w odkrytych butach latem?? Acha, operację na halluksy już miałam, jakby co. Ładnych parę lat temu. I same widzicie, jakie efekty :( Mam tylko to szczęście, że stopy mnie w ogóle nie bolą, odpukać.

Gość gość
powaga?

Gość gość
nie, tylko moje stopy :) :(

Gość gość
Nie masz brzydkich stop ja tez mam hallusy i giry gorsze od twoich a mam 25 lat i chodze w japonkach,sandalach itd. w nosie to mam co kto sobie mysli xd

Gość gość
Zazdroszę takiego luzu :) Naprawdę. Ale założę się że skoro chodzisz w odkrytych butach to jednak Twoje stopy nie wyglądają tak tragicznie ;)

Gość gość
widzę że wszystkich zatkało, bo jeszcze w życiu nie widzieli takich paskudnych stóp ;)

Gość gość
no nie sa jakies mega super wypasione ale tragedii tez nie ma poza tym stopy to stopy jest kilku wariatow co maja opla na ich punkcie ale to zazwyczaj jakies mega zboki wycofance... normalny facet patrzy na ryja piersi nogi ogolnie i doopke a stopy to wiesz...ubierasz szpilki i jestes piekna a kochac sie mozesz w skarpeciochach przeciez :)

Gość gość
szczerze, okropne masz te stopy. nosiłabym buty ortopedyczne, bo to jest masakra. te haluksy są straszne, ale i paznokcie masz wielkie. szczerze, ktoś Ci nieźle spartaczył robotę jeżeli miałaś już operację.

Gość gość
taaaa, w skarpeciochach, hahaha ;)

Gość gość
operacja w sumie nic nie zmieniła, wyglądały prawie tak samo przed nią. Żadne buty ortopedyczne, żadne wkładki, aparaty, nigdy nic mi nie pomagało.

Gość gość
chodzisz normalnie? czy jakieś problemy

Gość gość
A dbasz o to żeby twoim stopom nie było zimno? nie zięb stóp, dbaj o to żeby były zawsze ciepłe, mocz je przed snem w ciepłej wodzie, na noc bierz termofor pod kołdrę i je ogrzewaj, śpij w skarpetkach. To jest nic innego jak zwyrodnienie stawów, a zimno to pogłębia.

Gość gość
dbanie o ciepło plust ortopedia moze cos zdziałać, sama ortopedia nic ci nie da jesli stopy będą ciagle narazone na zimno.

Gość gość
i tak to się męczę całe życie, jak zbliża się lato to wszyscy się cieszą a ja łapię depresję :(

Gość gość
fakt, moje stopy są przeważnie zimne ale nigdy nie pomyslalam ze to od zimna moglo sie cos takiego z nimi porobic... Duzo ludzi ma zimne konczyny bo po prostu tak mają, nie pomyslalabym ze to moze miec wplyw na zwyrodnienie... Chodzę normalnie

Gość gość
ale footjoba to mogłabyś mi zrobić :)

Gość gość
moje stopy nigdy nie sa tez jakies bardzo zimne czy lodowate, po prostu zimne albo letnie. Rowniez latem. Ale bywaja tez cieple, czaem wrecz gorace, choc znacznie czesciej zimne.

Gość gość
gon się ;)

Gość gość
gość 16:28, dałeś mi do myślenia. To w jaki sposób ogrzewać stopy, jak to robić kiedy cały dzień jestem w pracy np? Czy takie wieczorne kąpiele w ciepłej wodzie coś dadzą? Pół życia spałam w skarpetkach i nic, a zresztą nie lubię jak jest mi ciepło w stopy i w dłonie również, wolę ten przyjemny chłodek i nawet zimno. Chyba że to z przyzwyczajenia.

Gość gość
stopy trochę pokrzywione ale zadbane, nie powinnaś się wstydzić. Ja mam mega krzywe place u stóp i nigdy nie chodzę w sandałach :D

Gość prawictwo pospolite 137
stopy ? Co mnie obchodzą stopy ?

Gość gość
prawictwo pospolite, szkoda ze nie kazdy tak mysli :)

Gość gość
Chyba jednak powinnam sie wstydzic bo jak ktos tu juz mądrze napisal moje stopy są okropne :/

Gość gość
Pogięło tu kogoś. Masz bardzo ładne stopy, nie wiem, czego się tu czepiać. I pasuje ci ten lakier.

Gość gość
To bardzo mile Gosciu powyzej, ale zbyt mile zeby bylo prawdziwe :-)

Gość gość
Nie oszukujmy się ładne nie są ale jak ktoś zauważył widać ze są zadbane wiec nie razilby mnie taki widok stopy w sandalkach. Przynajmniej nie masz zrogowaciolego naskórka jak 50% osób.

Gość gość
Co z tego ze zadbane jak odpycha ich widok :-( moze to faktycznie jakies zwyrodnienie, ja juz nie wiem co myslec i robic :-( boje sie kolejnej operacji, zabiegi na stopach lamanie kosci to nie przelewki, a stopy mnie na razie naprawde nie bola, sluza mi poki co i co tu robic :-(

Gość gość
Tylko ze kolejny rok nie jade nad morze, nie zapisuje sie na basen choc z checia bym chodzila gdyby wszystko bylo ok, unikam mezczyzn ze wstydu i w ogole unikam zycia tak naprawde...

Gość gość
Dodam jeszcze ze wlasnie po "cichu" zrywam z facetem przez ten kompleks, bo zaczelo sie juz robic za blisko i nie dam rady... To silniejsze ode mnie :-(

Gość gość
Piwosz, chyba Ty ;-)