Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oceńcie moje stopy :(

Polecane posty

Gość gość
Nie no zdaje sobie sprawe ze to nie sa anielskie stopy ale ze k****skie to w zyciu bym tak o nich nie pomyslala :-/

Gość gość
Stopy fatalne niestety, choć odpowiednio dobrane sandały mogą to lekko zamaskować. Twoją misją teraz powinno być przestrzeganie innych kobiet przed chodzeniem na szpilkach. Na pewno na podeszwach pośrodku poniżej palców masz ogromne odciski (kolejny efekt szpilek i źle obciążonej stopy). Lekarz Cię zoperował a nie powiedział by szpilki wyrzucić i płaski obcas nosić ? W sumie po co, lepiej byś drugi raz na operację przyszła...

Gość gość
Fuj.

Gość gość
Nigdy nie chodzilam w szpilkach. Halluksy mam od dziecka, odziedziczylam je genetycznie. Ale widze ze ktos tu jest lekko niedoinformowany i nie wie ze takie schorzenie nie zawsze robi sie od chodzenia w szpilkach. Zaglebij sie nieco lepiej w temat zanim zaczniesz zarzucac komus bezmyslnosc.

Gość gość
Stopy zadbane, piękny lakier i po co te kompleksy? Dziewczyno chodź w szpilkach, sandałach, japonkach i w czym tam chcesz. Wszyscy mamy jakieś kompleksy, ale oby mieć tylko takie braki jak ty.

Gość gość
Niestety stopy tak jak dlonie to wizytowka kobiety, wiec jak tu sie nie lamac :(

Gość gość
o k***a!!! tragedia i jeszcze ten lakier :O chce ktoś dokończyć moją kanapkę? :O

Gość gość
Obiektywnie: zwyczajnie brzydkie, ale nie ma tragedii. Ukrywać nie musisz, po prostu nie eksponuj i tyle. Dobieraj odpowiednie buty, np. sandały które trochę zamaskują problem. Japonki raczej nie.

Gość gość
Ad nie eksponuj - zmień lakier na nie zwracający uwagi, buty też takie.

Gość gość
tragedii nie ma odpowiedni but i jest ok

Gość gość
odpowiedni but czyli jaki? czy istnieja w ogole jakies letnie buty ktore moga zamaskowac taki mankament?

Gość gość
mam na mysli buty z niezakrytym przodem

Gość gość
maskujace mankament a jednoczesnie pozostajace kobiece? Bo jesli mowicie o butach babcinych to ja dziekuje, wole cale lato przechodzic w adidasach

Gość gość
Spoko, nienajpiekniejsze ale nie ma co nie chodzic w sandalach! Bez przesady! Najwazniejsze ze sa zadbane z ladnym manicure. A co do butow to wybierz takie ktore troche przyslonia haluxy bo stopki masz szczuple i zgrabne

Gość gość
halusky moze i da sie jakos zaslonic, ale nie te okropne palce :(

Gość gość
wydaje mi sie ze moje stopy wygladaja paskudnie w kazdych jednych odkrytych butach :(

Gość gość
ojej nie przejmuj sie Kochana ❤️ ladne stopki masz, wypielegnowane :) troszke krzywe no i co z tego? Ten ktory cie pokocha to pokocha cie cala. idz do sklepu z butami i wybierz ladne. jejku zal mi ciebie ze tak cierpisz przytulam ❤️

Gość gość
No niestety nie są ładne i rozumiem, że masz kompleksy na tym punkcie, ale nie są też tragiczne - duży plus dla Ciebie, że są zadbane. Pierwsze co pomyślałam, jak zobaczyłam Twoje stopy, to że są co prawda brzydkie, ale bardzo zadbane. Myślę, że mogłabyś znaleźć jakieś buty na lato, które częściowo zakryją to co brzydkie w Twoich stopach. Tak jak ktoś juz napisał wcześniej - nie eksponuj ich, ale nie popadaj w przesadę. Jak ubierasz sandały, to pomaluj paznokcie lakierem, który nie zwraca uwagi tak jak ten, który masz na zdjęciach. I w całym stroju zwróć uwagę czymś innym, załóż jakiś ciekawy dodatek, kolorową bluzkę, zrób sobie fajną fryzurę, coś co spowoduje, że ludzie nie będą zwracali uwagi na stopy.

Gość adleenka
Dziewczyno, co Ty się przejmujesz :) Stopy zadbane. Na pierwszym zdjęciu w ogóle nie zauważyłam żeby cokolwiek było nie tak. Na drugim trochę pokrzywione, ale bez tragedii. Uwierz mi, że 98% ludzi nawet nie zauważy jeśli sama nie sprowokujesz ich do tego! :) Maluj wyłącznie bezbarwnym lakierem i nie zwracaj na nie uwagi próbując je sztucznie ukrywać swoim zachowaniem będąc na plaży/basenie. Ja nie mam zgięcia w małym palcu lewej ręki. Myślisz, że ktoś to zauważa? :D Nikt dopóki mu nie powiem, nie dostrzega tego. To na prawdę nie ma większego znaczenia! I zrywanie z facetem przez to jest bez sensu :) Lepiej z nim pogadaj, powiedź jaki masz kompleks i zobaczysz czy mu to przeszkadza. Najwyżej on zerwie - ale szczerze wątpię żeby miało to nastąpić przez Twoje stopy :D

Gość gość
Trzy Osoby powyżej, 23:54, 00:56 i 01:36, bardzo Wam dziękuję za to co napisałyscie :*Nawet nie wiecie jak miło było mi przeczytać Wasze wypowiedzi, są takie pokrzepiające i sprowadzające na ziemię :) Jak dobrze wiedziec ze są ludzie którzy tak normalnie i na luzie podchodza do pewnych spraw. Od dziecka ukrywam stopy, czuje się przez nie nieatrakcyjna jako kobieta, podbijam juz pod 30tke i naprawde pół zycia stracilam przez ten kompleks... Wiem ze ludzie maja gorsze problemy, ba tragedie, i jeszcze wieksze kompleksy i to co ja sobie uroilam wyglada co najmniej smiesznie na tle tego, ale w dzisiejszym swiecie kiedy panuje kult pieknego nieskazitelnego ciala zwlaszcza u kobiet, ciezko nie zrobic z krzywych zebow czy palcow zyciowej tragedii. Jestem tez w duzej kropce, bo ciagle zastanawiam sie nad kolejna operacją. Ale chodzi o to, ze stopy mnie nie bolą na razie, odpukać, niosą mnie dobrze przez kazdy dzien, wiec czy warto kroic sie dla samego wygladu? :(

Gość gość
kształt stóp nieważny,ważny wygląd właścicielki

Gość gość
No ok, wyglądam fajnie jako calosc ale czy nie jest tak ze brzydkie stopy burzą to pierwsze pozytywne wrazenie? Patrzysz na kogos, myslisz sobie wow ale super wyglada, nagle zauwazasz cos brzydkiego i z 9/10 robi sie 4/10.

Gość gość
Mnie stopy zawsze podniecały i te też :)

Gość gość
wszystkie aktorki maja takie piekne stopki, wszystkie modelki itd. Dlaczego nigdy w zadnym filmie nie widzialam kobiecych stop z haluksami?

Gość gość
09:50, taaaa, uważaj bo Ci uwierzę ;)

Gość gość
OCENIĆ TO JA MOGĘ CYCKI !

Gość gość
CHODZIŁĄŚ W ZACIASNYCH BUTACH TAKI EFEKT

Gość gość
9.53 mówię poważnie ! Podoba mi się wszystko w nich. nawet mi się trochę podniósł. Jeszcze jak byś ubrała szpilki to bym chyba padł przy Tobie.

Gość gość
Gdyby to bylo od za ciasnych butow, to nie mialabym haluksow juz jako 5 letnia dziewczynka.

Gość gość
9:56, hahahahahaha blagam Cię ;)