Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oceńcie moje stopy :(

Polecane posty

Gość gość
Chciał bym je teraz popieścić. Wyglądają apetycznie :) Masz jakieś 38 lat :) zgadza się.

Gość gość
Stopy zadbane, ale wyjątkowo brzydkie. Często chodzę na basen i nigdy tak okropnych stóp u nikogo nie widziałam (wybacz autorko). Pewnie jesteś dość wysoka, bo takie brzydkie stopy mają zazwyczaj wysokie dziewczyny.

Gość gość
mówię,że jeżeli jesteś atrakcyjna,to ubóstwiałbym te twoje stopy,ale i tak się nie spotkamy,a szkoda

Gość gość
chodziąłas w zaciasnych dziecinnych butach typu "juniorki" a potem poszło już z górki ...

Gość gość
strzal w 10tkę, ale do tylu ;) Nie no ja naprawde nie potrzebuje tutaj na tym forum litosci czy nabijania sie z mojej zyciowej tragedii takze proszę wyluzowac :)

Gość gość
nad tym czy kobiety ma poszczególne części ciała brzydkie czy ładne,to debatują w internecie frustraci,którzy i tak nie mają na nią szans,jakbyś mi się podobała,to ubóstwiałbym te twoje stopy

Gość gość
co do juniorkow zgadza sie niestety, rodzice ubierali mnie w modne w tamtych czasach lakierki :( ale tyle dziewczynek chodzilo w tych j******* lakierkach i jakos im sie takie ustrojstwo nie zrobilo...

Gość gość
Po cichu uwazam niestety, ze to z winy rodzicow mam takie stopy...

Gość gość z nerwami
W ogóle to na mnie nie robi wrażenia, te twoje stopy. Ani negatywnego, ani pozytywnego. Nie przypuszczam, aby mężczyźni, poza fetyszystami stóp, zwracali szczególną uwagę, na tę część ciała kobiety. Bardziej by mnie interesowało jakie buty nosisz, niż jakie masz stopy. Najważniejsze, że te haluksy cię nie bolą.

Gość gość
ehhh, no zgadza sie. dosc wysoka ale nie za wysoka, mam tez bardzo szczuple dlonie i takie palce u rąk ze ludzie pytaja czy jestem pianistką. Choc dlonie mam ladne, delikatne i kobiece, akurat one na szczescie mi sie udaly..

Gość gość
gość z nerwami, jakie buty noszę, tzn co konkretnego by Cię tu interesowało?

Gość gość
10:01, ja tez jeszcze nigdy nie widzialam takich paskudnych stóp jak moje i to jest najgorsze :(

Gość gość z nerwami
Lubię, gdy kobieta lubi i potrafi chodzić w szpilkach. Taki tam, fetyszyzm. Nie mówię, że każdego dnia, ale też, nie od wielkiej okazji. Po prostu zawsze zwracałem na to uwagę. Natomiast zupełnie mi te twoje stopy nie przeszkadzają, tak jak wyżej napisałem.

Gość gość z nerwami
Najpierw i tak zwróciłem uwagę, na to, że masz pomalowane paznokcie, bo też mój fetysz ;)

Gość gość
piękne są,ssałbym palce.

Gość gość
albo kobieta się podoba albo nie, a jakie stopy,czy włosy na cyckach,co to kogo

Gość gość
no jak co to kogo, jak stopy kobiety są jej wizytówką, tak jak dlonie. Nie wmówicie mi, ze nie zwraca sie uwagi na stopy.

Gość gość
10:18, sam jesteś piękny ;) widzę że ladny ubaw tu macie z tych moich biednych stop, nie no ok, lepszy ubaw niz wylewanie lez ;)

Gość gość
jeżeli mi się spodobasz,to chętnie te twoje stopy wymasuję i wyliżę

Gość gość z nerwami
Ja naprawdę nie zwracam uwagi na stopy, tylko na buty, jakie kobieta nosi :D I nie kupuję tego tekstu o tej wizytówce :D Dłonie, to jeszcze, ale stopy? Na ogół, tej wizytówki i tak nie widać :D

Gość gość
latem widac ;P

Gość gość
nie uwierzę ze nie zwracacie uwagi na stopy, sorry ale nie ;) kazdy zwraca, taka prawda.

Gość gość
To nie wierz :D Zwracam uwagę na buty i sposób poruszania się i wiele innych rzeczy, ale nie na same stopy. Hipotetyczna sytuacja. Poznaję kobietę, podoba mi się. Ściąga buty i ma takie stopy, jak ty. No, widzę, że nie są śliczne. Ale czy mi to przeszkadza? Nie! Jeśli reszta mi pasuje, to te stopy, już niczego nie zmienią. Myślę, że jednak trochę się nakręcasz ;)

Gość gość
A ile to lato trwa? :D

Gość gość
Lato w Polsce z roku na rok trwa coraz dluzej a takie jak ja z roku na rok zaliczają coraz dluzsze depresje :D Jakos ciezko mi to lyknąć z tą hipotetyczną sytuacją wiesz ;) Przeciez oczywiste jest, ze jako mężczyzna wolalbys widziec sliczne proste stópki i nie przekonasz mnie, ze taki widok jak na zalaczonych obrazkach nie powodowalby ze Twoj wzrok wedrowalby gdzie indziej :)

Gość gość
Jako mężczyzna stawiam na talię i szczupłą sylwetkę oraz proste nogi. Stopy i tak, powinny być w szpilkach ;) A poza szpilkami, to przyznam, że w ogóle na nie nie zwracam uwagi, na same stopy. Naprawdę, to jest dla mnie marginalna sprawa.

Gość gość
No to jesteś one in a million ;)

Gość gość
Myślisz? :D

Gość gość
No jasne :)

Gość gość
Jeśli jeszcze jesteś, to zapytam z ciekawości. Jaki jest twój stosunek do szpilek? Nosisz? Lubisz? Zdaję sobie sprawę, że noszenie szpilek, nie jest obojętne dla zdrowia, ale moja fiksacja jest od dawna tak duża, że po prostu, zawsze szukałem dziewczyny, która ma fioła na punkcie szpilek i miałem problem z głowy, bo przecież zmuszanie, nakłanianie, nie ma sensu. Może to głupie, taki fetyszyzm, ale... Co robić? :D To nie jest podryw, nawet jeśli to tak wygląda, ale chyba nie wygląda :D