Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oceńcie moje stopy :(

Polecane posty

Gość gość
adleenka, nie dam rady mu o tym powiedziec :-( to jest esteta, wrazliwy na piekno zwlaszcza kobiece, przekonany o mojej nieskazitelnosci w kazdym aspekcie i przez to nie umiem, po prostu nie jestem w stanie sie przelamac zeby pokazac mu cos przez co strace w jego oczach, zbrzydne do dna i nie bede juz ta sama kobieta w ktorej sie zakochal. Gdyby to byl jakis wiesniak ktoremu wszy i grzybice niestraszne to moze inaczej bym do tego podeszla, ale jest odwrotnie :-(

Gość gość
Nie mam nic do szpilek, ale zakladam tylko od okazji bo niestety z uwagi na nieprawidlowe ulozenie kosci w moich stopach chodzenie na wysokim obcasie je wykancza. Poza tym dosc wysoka jestem i w szpilach patrze na wszystkich z gory :-D

Gość gość
Mimo wszystko jak juz tu ktos mi dobrze poradzil, moja misja powinno byc przestrzeganie innych kobiet przed chodzeniem w szpilkach bo choc mnie samej nie od szpilek zrobily sie haluksy, to jednak w duzej mierze wlasnie od szpilek one sie biora dlatego... W szpilkach sie nie chodzi, w szpilkach sie wyglada ;-)

Gość gość
A widzieliście stopy Paris Hilton? https://www.google.pl/search?q=paris+hilton+stopy&client=opera&hs=VcS&biw=1164&bih=832&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=NOYkVcTaI4SZsAGPnoSYAw&ved=0CAYQ_AUoAQ#tbm=isch&q=paris+hilton+foot&imgrc=nShdIHkYYjPaIM%253A%3BXQJiEMdTWBChUM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.omgfactsonline.com%252Fwp-content%252Fuploads%252F2011%252F05%252Fparishilton-feet.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.omgfactsonline.com%252Fcategory%252Ffacts-river%252F%3B475%3B280 Moje są brzydsze od jej? :(

Gość DZIEWICA 24 LATA
BLEEEE

Gość gość
Przede wszystkim nawet Mu nie wspominaj, że masz takie stopy. Jak Cie kocha, to Ciebie, Twoj charakter i stopy nie będą miały znaczenia. Nawet tego mankamentu nie zuważy. A jeśli go to zrazi - to znaczy, że on nie dla Ciebie. Popatrz po ulicy. Dziewczyny grube, z pryszczami, z wielkimi cyckami albo wręcz z mikroskopijnymi oraz wszelkie inne odbiegające od niby doskonałości - mnóstwo takich chodzi z chłopakiem za rękę. Ba, nawet z mężem i dziećmi. Trzymaj się, nie jest żle, ja mam gorsze, a mam męża i dzieci. Męża, który mi te stopy masuje - sam z siebie i go to nie zraża. Da się - naprawdę :)

masz całkiem ładne stopy bez przesady :) naprawde nie jest tak źle uwierz ;) no troche haluksy są no trudno ale nie az takie zebys musiała sie az tak wstydzic naprawde

Gość gość
Masakra, jak można o tych szkitach powiedzieć, że ładne stopy???? OOOOOOOOOOOOOOObrzyyyyyyyyyyyyyyyydliwe. Nigdy nie założyłabym odkrytego obuwia, gdybym takie coś miała.

Gość gość

Piękne zadbane stopy !!!

Gość Zwaleniec

pokaż lepiej cycuchy albo pindę 😉

Gość ...

podniecają mnie twoje topy

Gość ...

dam na tapete twoje stopy sobie w komputerze