Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ok, to za co kochacie tak naprawdę kobiecość?

Polecane posty

Gość gość

CO jest najlepszego w byciu kobietą? Mi na mysl przychodzą na przykład szminki.

Gość gość
lakery do paznokci, szminki, stringi , wysokie obcasy.

Gość gość
stringów nie lubię, staniki i pidżamki juz tak lakiery tez szpilki nie noszę, bom za wysoka, ale planuje kupic kiedys parę do chodzenia po domu

Gość gość
Mi kobiecość kojarzy się raczej z zachowaniem i obyciem a nie "akcesoriami".

Gość gość
z jkaim zatem zachowaniem i z jakim obyciem? temat jest wolny, można pisać również o akcesoriach, zalezy kto akurat o czym pomysli, więc nie dykryminuj, że się komuś ze stringami skojarzyło ja jestem na etapie definiowania w jakich szminkach mi dobrze, więc też mam skojarzenia z akcesoriami

Gość gość
A ja się wstydzę być kobieca. Jak tylko trochę się zrobię to czuję sie pusta, głupia i leniwa. A do tego zawsze mnie obrażali, że jestem "d****a" chociaż nigdy nie bylo i nie ma do tego powodów i teraz utkwiło mi to w głowie i mam ztym problem.

Gość gość
gość dziś A ja się wstydzę być kobieca. Jak tylko trochę się zrobię to czuję sie pusta, głupia i leniwa. A do tego zawsze mnie obrażali, że jestem "d****a" chociaż nigdy nie bylo i nie ma do tego powodów i teraz utkwiło mi to w głowie i mam ztym problem. x dokuczly ci debile i kryptopedaly, nie wstydź sie kobiecości bo to jest piękne i mile, ja kocham kobiecość za kobiecość i robie wszystko żeby kobietom bylo ze mną dobrze

Gość gość
no ale jak ta kobiecość rozumiesz?

Gość Laura35
Kobiecość to moc zmysłów. To, to co sprawia, że po jednym spojrzeniu, delikatnym muśnięciu, oblizaniu warg Wam mężczyznom uginają się kolana, klata się pręży, w spodniach robi się coraz mniej miejsca. To niewidzialna energia, którą Was oplatamy rozkosznym kokonem. I już po Was...

Gość wysoki 183cm
W sumie gdyby nie rywalizacja facetów o kobiety ludzkość byłaby strasznie nudna i beznadziejna.