Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość goscinny

Licze na Was...pomooocy!

Polecane posty

Gość gość goscinny

Witam! Od jakiegoś czasu męczy mnie sytuacja z pewną dziewczyna, hmm moze nie męczy bo jednak ta dziewczyna mi sie bardzo podoba,ale wiecie co mam na mysli.Sytuacja wyglada tak (zaczne od po czatku) : Będąc w połowie lutego na imprezie u kolegi poznałem super dziewczyne,nie wysoka brunetka,trochę z nią potanczylem,ale też nie za duzo,gdyz owa niewiasta pojechała po 1 w nocy do domu.Strasznie mnie zauoroczyla.Napisalem do niej dzien po imprezie,bo wiedzialem ze okazja moze sie nigdy nie powtórzyć.Na poczatku nir odpisywała,potem jednak wchodze na portal spolecznosciowy i patrze wiadomosc od owej dziewczyny,popisalismy troche.Na tamtej imprezei poznalem tez jej znajome jak i na odwrot-ona moich kolegow.Po kilkunastu dniach zaproponowalem spotaknie grupa,mowila ze niestety teraz nie da rady wyskoczyc bo to sprawdzian,chroba,itd myslalem ze na prawde probuje sie wykrecic.Po jakims czasie dostałem od niej wiadomosc,w ktorej przeprosila ze sie nie odzywala ostatnio,co u mnie slychac i czy w najbliższym czasie mam czas wyskoczyc tak na miasto-moi znajomi plus jej.Zrobilo mi sie bardzo milo,bo nie spodziewałem sie tego kompletnie.Jeszcze tego samego dnia wyladowalismy razem na imprezie (dlugo nie zabawilismy bo z kolegami wpadlismy tam przed 23 a melnaz konczyl sie chwile po 24...) Co prawda w kilka osob pochodzilismy jeszcze do jakiejs 2 w nocy po miescie,rozmawiajac itd.Potem znow troche popisalismy,ale bardzo czesto odpisywala po kilku h (chociaz na fb byla aktywna juz po wyslaniu mojej wiadomosci-tak na prawde od poczatku naszje znajomosci zdarzaly sie odpowiedzi po tak dlugim czasie,ale troche ja rozumiem bo duzo na fb i innych portalach niensiedzi z tego co zauwazylem).Od tamego spotkania powyzej minal miesiac,w tym czasie takk grupa spotkalismy sie jeszcze z 2 razy ale jak juz sie spotykalismy to na dooobrych kilka godzin np.14-22/23.Napisalem do niej ostanio( przedwczoraj) ze wielka szkoda ze tak szybko bo o 21 musiala wracac do domu,odczytala,ale mi nie odpowiedziala.Ogolnie podczas imprezy podobno tanczac z moim kolega kilkukrotnie zerkala na mnie.I teraz tutaj licze na wasza pomoc,nie wiem co mam myslec,czy probowac dalej cos z ta dziewczyna,jak ja zainteresowac blizej swoja osoba ?? Dodam ze nigdy chyba nie mialem takiego problemu zeby zagadac cos wiecej do dxiewczyny/zaczac cos więcej.Nie mam zadnych pomyslow co robic,mam blokade zeby zaczac cos wiecej...ale pierwsze pytanie to JAK TO ZROBIC.Jestem typem romantyka i dla mnie dziewczyna to nie tylko sfera fizyczna patrz.sex.Dla mnie ta dziewczyna to ksiezniczka ktora moglbym nosic na rekach cale dnie,staram sie odrzucac mysl ze jestem w niej zakochany,zeby potem w razie jakby nie wyszlo nie przejechac sie na niej i nie cierpiec,ale niestety,oststnio jedyne o czym mysle to o niej.Dodam ze jest w połowie czeszką i po świętach bedziemy widziec sie na imprezie. Prosze Was o opinie,pomoc i rady ;) !

Gość gość
Proszeeee pomóżcie !

Gość gośćszarik
Ne kecej i ucz się czeskiego kolego!