Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samajuzniewiem

na ktorej randce do lozka

Polecane posty

Gość samajuzniewiem

mam pytanie dziewczyny co o tym myslicie Na ktorej randce wypada isc do lozka waszym zdaniem ?Ja obecnie spotykam sie z factem teraz to bedzie nasza 5 randka i jutro on przyjedzie do mnie po pracy planujemy gdzies wyjsc cos zjesc i moze jakies piwo film u mnie w domu wiadomo ze jak sie napije to nie pojedzie a mieszka 50km ode mnie wiec kawalek Myslicie ze juz wypada isc do lozka na 5 spotkaniu ?czy moze powiedziec ze spoko zostan ale bez sexu ?dodam ze mamy ja 30 on 35 lat wiec nie gnoje jakies

Gość samajuzniewiem
up

Gość gość
Przetrzymaj go jeszcze ze 3miechy.Zobaczysz jak mu zależy.

Gość gość
30 lat a taka głupia... co to znaczy wypada?? masz ochotę to idziesz z nim do łóżka, nie masz jeszcze ochoty lub nie jesteś gotowa to nie idziesz, proste, jak mu zależy tylko na seksie to kopnie Cię w tyłek niezależnie czy pierwszy raz będzie na trzeciej czy na 15 randce

Gość samajuzniewiem
bez przesady sama nie mam ochoty tyle czekac Dodam ze te 5 spotkan to w ciagu jednego mies wiec dosc krotko Pisznie kobiety jak to u was bylo ?

Gość gość
serio masz 30 lat? :D

Gość gość
Jak bedziecie miec ochote to czemu nie, nie zapomnij wygolic cipuli

Gość gość
czemu glupia ?po prostu mi zalezy nie che zeby o mnie pomyslal ze latwa jestem Ale w zasadzie masz racje moze byc tak ze nawet po 5 mies jak do czegos dojdzie moze mnie zostawic

Gość gość
"Pisznie kobiety jak to u was bylo ? " x powinnss może zapytać nastolatek, bo dorosle kobiety ida wtedy kiedy sa gotowe i nie wyliczaja kiedy wypada jak jakies malolaty, napisz jeszcze, ze w sumie to juz bys sie z nim przespala a nie robisz tego tylko zeby cie nie uznal za latwa to padne ze smiechu :)

Gość gość
hahahah spoko zawsze mam wygolona ;) tak mam 30 lat a co ?ja wlasciwie nie mam doswiadvczenia jestem po rozwodzie jakies 5 mies nie mialam nikogo oprocz mojego meza nigdy

Gość gość
to padaj ze smiechu bo tak wlasnie jest mam ochote ale tez troche sie tego boje

Gość samajuzniewiem
to ja pisalam ale nie napisalam niku powaznie pytam czy sobie zle o mnie nie pomysli my znamy sie dopiero mies i widzimy sie 5 raz chociaz mocno mnie kreci

Gość gość
Żenująca jesteś autorko, a on co? Nie będzie puszczalski jak się prześpi na 5 randce?? Tylko Ty byś niby była łatwa? Gdzie te kobiety pewne swojej wartości.. Żal.

Ja ze swoim poszłam obecnym do łóżka przed pierwszą randką. Z poprzednim po pół roku. Rób jak uważasz i nie przejmuj się ludźmi. Z resztą sama zobaczysz jak to będzie wyglądało. Może sam nie będzie dążył do seksu, jeśli uważa, że to jeszcze nie czas.

Gość gość
gość dziś Żenująca jesteś autorko, a on co? Nie będzie puszczalski jak się prześpi na 5 randce?? Tylko Ty byś niby była łatwa? Gdzie te kobiety pewne swojej wartości.. Żal. Ktos kto pisze na kocu zal nie moze miec wiecej niz lat 17 wiec dziekuj***ardzo za odpowiedz :D mASZ RACJE TO BRAK REGULY ALE MI TU NAPRWDE BARDZO ZALEZY CHCE DOBRZE WYPASC TO PEWNE

Gość gość
Jenak dzieci pomimo tych 30 lat na karku. A dlaczego na 5 a nie wczesniej na 4 lub pozniej na 6, 7? Boze... Autorko masz mozg? Masz na pewno. To masz i rozum, przestan sie zachowywac jak mala dziewczynka ktora musi pytac obcych ludzi na forum ktorych nigdy nie widziala o to jak ma postepowac w i z wlasnym zyciem...

Gość gość
aha, zalezy Ci? czyli jeżeli ci zalezy to trzymasz nogi razem dłużej a jakby ci nie zależało to rozłożyłabyś je wcześniej? czy ty sie czytasz w ogóle???? weź wyluzuj i nie kalkuluj niczego, bo na dobre to ci i tak nie wyjdzie jezeli masz na celu zatrzymanie go na dluzej, na bank nie zatrzymasz go liczba randek przed pojsciem do lozka

Gość gość
W sumie to przespij sie z nim wtedy kiedy chcesz. Faceci ogolnie lubia dluuugo zabiegac o dziewczyne, przynajmniej ci z ktorymi poruszam takie tematy tak uwazaja. Lepiej im smakuje jak nie maja podane na tacy a sami upoluja. Ale to nie oznacza, ze bedzie z Toba do konca zycia:) Bedzie Cie bardziej szanowal co nie oznacza bardziej lubil. Sa dziewczyny co na pierwszej randce poszly i mialy gdzies opinie. Wziely co chcialy a faceci sie zakochiwali. Jesli chodzi ci o bzykanko to bierz kiedy potrzebujesz. Jesli chodzi o prawdziwe uczucie to na nie nie ma reguly. Natomiast gra na zwloke to dobre dla romansow ;) Podkreca atmosfere. No ale w wieku 30 lat nie ma nic nieprzyzwoitego w seksie po miesiacu znajomosci ... Tak mysle :D