Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agarogulikowa

Jak rzucić męża ?

Polecane posty

Gość Agarogulikowa

Witam , mam 22 i wieku 20 wyszłam za mąż , nie była to przemyślana decyzja . Nie dawno podjęłam sie tego tematu i chciałam porozmawiać z mężem zupełnie szczerze ale wtedy dowiedziałam sie ze nie może mieć dzieci . I to dobiło mnie bardziej . Nie wiem co robić podoba mi sie jeden facet i jestem w rozsypce

Gość gość
Podnieć go w górę i upóść. Grawitacja sprawi że sam spadnie. Rzucać nie musisz bo jeszcze mu krzywdę zrobisz i pójdziesz za kratki siedzieć.

Gość gość
mozesz starac sie o rozwod koscielny jesli ukrył to przed tobą. W wieku 20 lat wychodzi sie za mąz raczej z zaciązenia,normalni ludzie w tym wieku studiują i nie bawią się w małzeństwo.

Gość agarogulikowa
... dzieki za pomoc !

Gość gośćagarogulikowa
tyle ze o bezplodnosci rowniez dowiedzial sie po slubie

Gość gośćAga
Jeszcze zapomniałam dodać że to naprawdę super facet . Potrafi zapewnić kobiecie poczucie bezpieczeństwa . Jest pracowity i bardzo zakochany , oddany i wierny jednej kobiecie . I to sprawia ,że nie potrafię z nim porozmawiać i powiedzieć co czuje . Trudno . Dziekuję za wasze opinie i życzę dobrej Wielkanocy

Gość gość
A w czym jest problem? Bo przecież nie w tym że jest bezpłodny. Przynajmniej tak wynika z twoich słów. Na początek wyjaśnienie: Gdybyś przy wyborze męża miała kierować się tym że facet jest dobry fajny wartościowy i nawet tym że zakochany w tobie to być może musiałabyś wyjść za wielu. Liczyć się dla ciebie powinny twoje uczucia a nie wszystkich w koło. I nie myśl przypadkiem że to jakiś egoizm krzywdzący porządnych chłopaków bo jest wręcz odwrotnie. Skrzywdzisz każdego bez wyjątku za którego wyjdziesz z niewłaściwych powodów.

Gość gość aga
wiem o czym mowisz tyle że ja prawie codziennie słysze " Jesteś dla mnie wszystkim " , "moje zycie bez Ciebie nie ma sensu " . Duzo ludzi moze krytykowac moje zachowanie slowami po co za niego wychodziłaś ? Po co z nim jesteś ? . . . a mój błąd polega na tym ze bardziej potrzebuje go jako przyjaciela a nie jako męża . Boje sie tego że jak mu powiem co czuje to nie bedzie chciał mnie znać a ja wiem że mogę porozmawiać z nim o wszystkim . Poza tym nie wiem czy znajdzie sobie kogos kto bedzie chciał ułożyć sobie życie z facetem , który nie może mieć dzieci . Nie było tematu poradze sobie jakoś z moimi uczuciami ale nie skrzywdze go

Gość gość
Jasne. Poradzisz sobie przez najbliższych pięć lat a później zaczniesz obwiniać go o wszystko co tylko pójdzie nie po twojej myśli. I to łącznie z gradobiciem ;) Twoje jednak jest to życie i masz je prawo sobie zepsuć na swój własny sposób.

Gość gość
Strzel sobie w glowe i rozwal na polowe