Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kompleksy i strach przed spotkaniem

Polecane posty

Gość gość

Jak sie przelamqc i zaczac spotykqc z facetami poznanymi przez internet? Za.kazdym razem boje sie ze im sie nie sppdobam na zywo, albo ze rozmowa nie bedzie sie kleila. Jak wygladaly wasze spotkania?

Gość Across gość ADD
Nigdy nie spotkałem się z kobietą, którą poznałem przez internet, ale takowe spotkania mają miejsce przeważnie po dłuższym stażu i chyba każdy wie, czego oczekuje od drugiej osoby. Dla mnie wygląd nie ma najmniejszego znaczenia, a jeśli chodzi o rozmowę, to kompletnie nie umiem jej prowadzić, ciągnąć czy wymyślać tematów, więc akurat tu Cię rozumiem. Sam bałbym się ciszy i zanudzenia drugiej osoby. Ale chyba nie warto udawać, tylko być tym, kim się jest i szukać osoby, która zaakceptuje naszą wyjątkową naturę. Bo każdy jest wyjątkowy... Powodzenia na przyszłość, tyle ode mnie.

Nigdy nie spotkałem się z kobietą, którą poznałem przez internet, ale takowe spotkania mają miejsce przeważnie po dłuższym stażu i chyba każdy wie, czego oczekuje od drugiej osoby. Dla mnie wygląd nie ma najmniejszego znaczenia, a jeśli chodzi o rozmowę, to kompletnie nie umiem jej prowadzić, ciągnąć czy wymyślać tematów, więc akurat tu Cię rozumiem. Sam bałbym się ciszy i zanudzenia drugiej osoby. Ale chyba nie warto udawać, tylko być tym, kim się jest i szukać osoby, która zaakceptuje naszą wyjątkową naturę. Bo każdy jest wyjątkowy... Powodzenia na przyszłość, tyle ode mnie.

Gość gość
Ja się nie spotykam już przez internet przez swoje 1 nieudane spotkanie. Kompletna porażka. Z dziewczyną dogadać się nie mogłem. Ona ogólnie nie wiele mówiła. Zacząłem się po jakimś czasie denerwować i pleść jakieś głupoty przez mocny stres. Generalnie nie polecam takich spotkań ;)