Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do ludzi dobrego serca

Polecane posty

Gość gość

Jest sprawa :) brakuje mi 1,72zl do 10zloty. Chce wyjść z chłopakami na piwo, a nie mam gotówki. Jedyne co mam to te 8,28 na koncie, których bilonem nie moge wypłacić. Jeżeli możesz pomoc to wspomóż spragnionego :) 482490 1044 0000 4200 1033 3934 Dane nadawcy zostawiam dla siebie, a wzamian daje dozgonna wdzięczność :D

Gość gość
Do roboty leniuchu

Gość gość
spoko ale ta forsa dotrze do ciebie we wtorek :P

Gość gość
We wtorek to jak ten wielbłąd na pustyni padne :) Trudno, obejde sie smakiem. dzięki za jakiś odzew. Pozdrawiam i Życzę Wesołych Świat :D

uważajcie , to metoda "na tzw. złotówkę ", ktoś prosi o przelew drobnej kwoty, a potem otwiera sobie internetowe konto, na wasze dane i zaciąga kredyty

Gość gość
ale jakby tak 50000 osob dalo po zlotowce....:D

Gość gość
pitopanterka dziś uważajcie , to metoda "na tzw. złotówkę ", ktoś prosi o przelew drobnej kwoty, a potem otwiera sobie internetowe konto, na wasze dane i zaciąga kredyty jeta esht si liber kurr nuk e din qka ndodh ne faqen tjeter boję się ludzi machających rękami przy chodzeniu x Żeby otworzyć na kogoś rachunek to najpierw trzeba mieć dane takiej osoby: pesel, nr dowodu osobistego, adres...a wysyłając komuś przelew takich danych nie ma :O