Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego wolicie byc same niz w zwiazku z jakims

Polecane posty

Gość gość

Facetem?

Gość gość
zależy kim jest ten facet napisz coś o sobie

Gość gość
ja mam meza ,wiec nie jestem sama,nigdy nie bylam sama,jak sie jest dobra dziewczyna to sie zawsze znajdzie mezczyzne,wiem ze niektore osoby mi zazdroszcza ale to nie moj problem.

Gość gość
Nie o mnie chodzi pytam ogolnie bo podobno 1/3 doroslych kobiet w wieku tartaczym w polsce jest samotna

Gość gość
nie wiem czy jestem w wieku tartacznym ale chcialabym kogos poznac :)

Bo czasami nie ma takiego, jaki by nas interesował, a bycie z kimś z kim się jest z braku laku to zbrodnia. Zabiera się czas jemu i sobie. Lepiej być samemu i czekać na interesującego. Wiem z doświadczenia.

Gość pitopanterka
bo wolę kobiety

Gość gość
mam 29 lat i z wyboru nie mam faceta, lubię niezależność, nie lubię się komuś podporządkowywać, tłumaczyć np. dlaczego z pracy wróciłam dwie godziny później a po co kupiłam sobie trzecią parę butów w tym miesiącu itd. mam własne mieszkanie (mieszkam w nim z psem), swoją małą firmę, rodziców, siostrę niedaleko,znajomych itd. w ogóle nie brakuje mi faceta, swoje życie uważam za udane, chciałabym mieć tylko kiedyś dziecko , no ale czas pokaże czy będzie mi to dane, jak nie to cóż,pogodzę się z tym

Gość gość
do gość dziś ja mam meza ,wiec nie jestem sama,nigdy nie bylam sama,jak sie jest dobra dziewczyna to sie zawsze znajdzie mezczyzne,wiem ze niektore osoby mi zazdroszcza ale to nie moj problem. Oj kobieto nie bluźnij, z mojego doświadczenia wiem, że te dobre dziewczyny dostają takich "ukrytych s*******i". że nie mogą się potem podnieść. Wszystkie ale to wszystkie, dobre, czyste, ładne zadbane, wykorzystywane, po latach dostają wilczy bilet. Znam takich przypadków bez liku.

Gość gość
a czy uważas,że brak faceta oznacza samotność? bo po twoim pytaniu tak wnioskuję, że jeśli się nie ma faceta to odrazu jest się samotnym,przecież nie musi tak być

Gość gość
wcale nie jest tak popatrz na liczbe agresji w rodzinie poco dzieci mają na to poczyć pozatym to nie prawda ze tylko brzydkie proste kobiety są samotne bardzo dużo ciekawych osób wybiera samotnośc

Gość gość
gość 2015.04.03 mam 29 lat i z wyboru nie mam faceta, mam własne mieszkanie (mieszkam w nim z psem), jeżeli jesteś w wieku tartacznym to gratulacje, pies spełnia na pewno wszystkie twoje marzenia :D

Gość gość
Związek jest po to aby dawać bezpieczeństwo, radość, umożliwiać wspólną realizację pewnych celów. Jeżeli nie jest to możliwe z jakimś facetem, to lepiej być samej niż z owym jakimś. Ech, żartowałam, chciałam napisać, że ma być książę!

Gość gość
ksiaze? to mnie w d**e pocalujcie.

Gość gość
A mocno owłosiona? :)