Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzieci i ich gadka

Polecane posty

Gość gość

Haha usypialam mojego 2,5 letniego syna, puscilam cichego baka a on za chwile co tak smieldzi?:-)

Gość gość
no wiesz, psuc dziecku powietrze w sypialni. wstydz sie, bedzie mial teraz koszmary z niedotlenienia :P

Gość gość
Oj tam oj tam:-)

Moja za to jak sama puscila i się jej pytam : co to było ? To ona do mnie :burza idzie :D (2,5 r.)

Gość gość
To moj tez tak kiedys puscil baki ja go pytam co to a on ze burza. Corka kokezanki lat 3 ogladala reklame na hemoroidy (takie d*u*py siadaly na lawce) i mowi patrz mamo rodzina d*u*p.

Gość gość
Jak moja puści bąka to odrazu przybiega i "zwala" na tatę :D

Gość gość
Akurat jesli chodzi i reklamy to wiekszosc jest debilna:/ kiedys bylam z chrzesnica(wtedy 6 lat) w zoo i latala z kuzynem za pawiem.po chwili przychodzi z pawim piorem, pytam skad masz a ona do mnie zatrzasl d*u*pa i mam.:)

Gość gość
Odbieram corke (3,5) z przedszkola. Wchodzimy do domu a ona do mnie "co tutaj taki syf?" Ogólnie czysto mamy, ale zawsze kubki po kawie i talerze po śniadaniu zostawiamy na stole i biegusiem do przedszkola i pracy.

Gość gość
:) mojej kumpeli corka miala z 3 lata puscila baka, odwrocila sie do nas pupa, wypiela i mowi peklam:)

Gość gość
Moj maz lubi rozne rodzaje myzyki, m.in. hiphop i nasz syn 2, 5 letni ostatnio wsluchal sie w ktoras z piosenek..pozniej ide z nim miastem a on zaczyna spiewac na caly glos alkohol, natytyki(narkotyki) myslalam ze sie spale ze wstydu, hehe

Gość gość
Syn mojego meza z poprzedniego zwiazku wowczas 7 letni byl u nas na wakacjach.bylam w ciazy w 8 miesiacu wtedy.a dzieciak do mnie..kiedys lepiej wygladalas! *dodam ze przed tym widzial mnie z 3-4 razy przez kilka dni w ciagu 2 lat!

Gość gość
słonkodziś @

Gość gość
Up

Gość gość
7lat -mamo huśtaj mnie aż do nieba -ale jak, do nieba się nie da?! -oj mamo metafora. 9lat- córka z tatą -idz już spać -ale nie chce! -to policz barany -raz -i patrzy na ojca.

Gość gość
Hehe:( syn niecale 3 lata gdy zalozylam nowa bluzke pogladzil mnie po brzuchu i mowi mamusiu ale peknie (pieknie)

Gość gość
taaa... a moj 6 latek pyta: mamo a jak sie nazywa nasze auto? honda synku. a on spiewa : moja honda szybsza niż wyglada, wsiadaj mala oproznimy moje jadra. od tamtej pory ma zakaz na yotuba pod moja nieobecnosc:D:D:D:D:D

Gość gość
:D