Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chamscy goście

Polecane posty

Gość gość

Zaraz święta, a jako że mam liczną rodzinę zjawi się u mnie i szwagier, niestety jest to jeden z typów którzy wiedzą wszystko. Jest chamski, potrafi obrazić teściową, 5 razy wypytywać co dokładnie je, bo oczywiście sami nic nie przyniosą. Taki typowy wiejski cwaniaczek z niego. I chociaż ja mam w d*pie jego chamskie aluzyjki do mnie, (nie raz mu odgryzam, ale kultury go przez to nie nauczę) To wiem, że reszta rodziny jest co najmniej nim zniesmaczona. Potrafi nawet skomentować fakt, że ktoś zbyt długo w jego odczuciu siedzi w WC, nie wiem czuje się zaniedbany, czy po prostu ma niepokolei, albo to że jedna osoba z rodziny jest gruba, a inna nie szuka pracy, a przecież powinna. Jak sobie radzić z takim typem?

Gość gość
Nie zapraszać, lub traktować jak powietrze. Albo zachowywać się wobec niego tak samo. Albo na osobności dosadnie powiedz mu co myślisz o jego zachowaniu -tak by było najlepiej.

Gość gość
Na poprzednie święta zaprosiłam narzeczonego, szykowałam się byłam w toalecie. Gdy przyszli, nie umawialiśmy się na konkretną godzinę, chociaż każdy sądził, ze będą później. Wyszłam po ok 10 min, na co słyszę głos szwagra: co ty tyle w tym kiblu robisz, co się tak stroisz. A siostra później wypominała mi że długo na mnie czekali i głodni byli. Jestem od niego 2 lata młodsza, gdybym miała patelnie pode ręką strzeliłabym w łeb.

Gość gość
ooooo!!!!!!!

Gość gość
gość 2015.04.04 przyszli się nażreć????