Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wypada dzisiaj odkurzac tak około 15 ,16

Polecane posty

Gość gość

do 14 jestem w pracy,a że mam dzieci i psa to wiadomo ze trzeba odkurzać codziennie, wypada odkurzać max o 16 ? ja jestem niepraktykująca ale szanuję sąsiadów

Gość gość
Jestes jakas nie normalna ....sprzątaj jak chcesz to twoj dom. I co cb obchodza sasiedzi?? Przeciez juz o 16 nie beda swietowac. A odkurzacz nie chodzi 2 h :o czasem to rece mi opadaja. Baby coraz durniejsze tematy zakladaja

Gość gość
no jasne mój dom ,noo mieszkanie,ale właśnie o 16 juz chyba raczej każdy chce usiądz spokojnie z rodziną a nie słuchać 30 min odkurzacza ( tyle trwa doprowadzenie mieszkania do ładu z kudłów psa) ,stąd pytanie. Proszę o poważne odpowiiedzi,na dodatek wokół raczej starsi ludzie ,chodzacy do koscioła

Gość gość
Przecież dzisiaj jest NORMALNA sobota. Święta są jutro. I w te święta nie je się świątecznej kolacji (to w wigilię) tylko śniadanie. Bo to wielkanoc :D

Gość gość
Chyba ze sniadanie ktos je do 16... przeciez nikt od rana do 16 nie bd siedzial przy stole :o

Gość gość
Ja sprzątam wtedy kiedy mam wolne,czasem w niedzielę,ale nigdy nie odkurzam po 22.Odkurzanie to nie pijackie ryki na pół bloku,fajnie,że masz psa.Nie przejmuj się,też jeszcze będę sprzątać z użyciem odkurzacza z tego samego powodu co Ty.Pozdrawiam.

Nie wiem która mogła być godzina ale obudziło mnie dzisiaj wiercenie :o wiec chyba jakiegoś zakazu nie ma

Gość gość
U sąsiada wiercili w słusznej sprawie,kupili siatkę na balkon,żeby kot był bezpieczny i będą mieć spokojne święta,to było rano,teraz jeszcze niektórzy odkurzają.Teraz ludzie pracują do oporu i magia świąt to już chyba tylko w reklamach;-)

Gość gość
Wypada. Po wszystkich zajęciach domowych, gotowaniu, nawet warto odkurzyc i ogarnąć tak na koniec. Wesołych Swiąt:)

Gość gość
Jeżeli interesują Cię uczucia otoczenia, to dla wierzących sąsiadów Triduum, czyli od Wielkiego Czwartku jest już czasem uroczystym. Nie piorą, nie odkurzają, nie wbijają gwoździ. U mnie jest tak, że niewierzący sąsiedzi z szacunku dla wierzących też nie myją okien i nie robią rzeczy hałasujących. Także nikt Ci nie zabroni, ale nie wypada. Lepiej szczotką zgarnąć.

>>>Jeżeli interesują Cię uczucia otoczenia, to dla wierzących sąsiadów Triduum, czyli od Wielkiego Czwartku jest już czasem uroczystym. Nie piorą, nie odkurzają, nie wbijają gwoździ. U mnie jest tak, że niewierzący sąsiedzi z szacunku dla wierzących też nie myją okien i nie robią rzeczy hałasujących. Także nikt Ci nie zabroni, ale nie wypada. Lepiej szczotką zgarnąć.<<< Idź się wypałuj upierdliwy moherze ! ! ! x Nie rozumiesz różnicy między szacunkiem do innych, a strachem przed kamieniami w rękach moherów :(. x Widocznie skutecznie ZASTRASZYLIŚCIE NORMALNYCH sąsiadów. x NORMALNI ludzie nie siedzą na rentach i emeryturach, i sprzątają wtedy, gdy wreszcie mają na to czas i trochę siły. x Przez takie mohery jak Ty, ludzie nabierają niechęci do kościoła. x Zupełnie jak łażący po kolędzie ksiądz, który odmówił zapytania sąsiadów, czy wiedzą coś o komputerze z danymi firmowymi, który w tym dniu, odjechał windą (zeskoczyła blokada drzwi) i został przez sąsiada ukradziony. Tego zrobić nie mógł, ale przez kwadrans wrzeszczał, że powinienem wziąć wolne z roboty i wysprzątać mieszkanie przed jego wizytą. x Pierd_leni faryzeusze ! ! !