Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy można pokochać paszteta?

Polecane posty

Gość gość

Jestem dość atrakcyjnym facetem i często jestem podrywany przez dość nieestetyczne kobiety. Zazwyczaj szybko udawało mi się zrywać z nimi kontakt, ale jedna bardzo się zawzieła i ciągle mnie podrywa, pyta czy jest możliwość że kiedyś będziemy razem itp. nawet przedstawiła mnie swojej mamusi (sic!). Ostatnio zakończyłem krótki związek z atrakcyjną dziewczyną, która pogrywała sobie ze mną i spotykała się z jeszcze jednym facetem na boku. Nie wiem czy dać szansę tej nieatrakcyjnej dziewczynie, bo naprawdę ją lubie, jest ciepła i dobra, ale nie wiem czy kiedykolwiek ją pokocham właśnie przez ten wygląd...

Gość gość
Wysokie mniemanie masz o sobie, nie ma co.

Gość gość
uwielbiam pasztet drobiowy :D

Gość gość
Faceci nie są chyba do tego zdolni. (Swoją drogą niezłe prowo) Tylko kobieta jest w stanie polubic/pokochać kogoś za osobowość i charakter. Dla facetów liczą się cycki, pupa i buzia. W tej właśnie kolejności.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Niezle prowo ale temat bardzo aktualny. Nie mozna pokochac paszteta. I z tego co piszesz na pewno jej nie pokochasz. Odpusc wiec sobie te znajomosc. Trzymaj sie tylko ladnych bo to jest Twoj cel i tylko o takich myslisz. Ta dziewczyna bedzie tylko ciezarem i z czasem coraz bardziej to odczujesz.

Gość gość
Ile tu pustakow, az sie wierzyc nie chce...

Gość gość
Kobieta pokocha za "charakter" jak wczesniej dostanie kopa od przystojniaka a "charakter"bedzie mial kase i bedzie chcial sie z nia zenic.

Gość gość
Tak się składa, że charakter jest duzo bezpieczniej kochać, niż wygląd. Wygląd się szybko zmieni. A ładna w związku ma być kobieta. Wolę żeby to mnie mój facet musiał "pilnować" a nie na odwrót!

Gość dawny cream
oczywiscie ze NIE

Gość gość
" nawet przedstawiła mnie swojej mamusi (sic!). " Ciekawe jak jej się to udało:D a laska najwyraźniej z twojej półki wyglądowej, skoro tylko takim się podobasz, albo przeważnie takim. Ciągnie swój do swego.

Gość gość
dokładnie . Nie mam zamiaru kochać kogoś za to że jest pasztetem, musi być średni co najmniej i posiadać jeszcze jakieś bonusy.

Gość gość
coś wam się uroiło że kobieta to będzie kochać paszteta, chyba że sama jest brzydulą to i owszem, ale sądząc po forum trend się zmienia i tak jak męskie pasztety pragną modelek tak brzydkie dziewczyny marzą o przystojniakach... życie

Gość gość
Ja jestem raczej znosnej urody, a pięknego faceta nie szukam. Wystarczy, że będzie robił to samo co ja! Ma byc mądry! Nie ładny! Moze byc średniakiem, ale nie moze byc tępakiem. Ja będę dla niego ładna i wystarczy... :(

Gość LeftHandSide
A ja jestem brzydki i nieprzystojny, a powodzenie mam. Takie średnie. Kobiety faktycznie zwracają uwagę na charakter, opiekuńczość, duszę czy pomocność. Sam w ogóle na wygląd nie patrzę. Podoba mi się taka jedna niska (niziutka wręcz) z wadą wymowy i - patrząc na kanony piękna ogółu - niezbyt ciekawą figurą. Ale jest cudowną kobietą i dzięki temu każda cząstka jej ciała mnie aż fascynuje. Pieprzenie o wyglądzie i kasie nie tyczy się wszystkich ludzi.

Gość gość
Pasztety? - NIE!

Gość brzydalich
Do Postu z 16.04 Wiedzialem ze w koncu znajde swoja Ksiezniczke ;)

Gość gość
Wyłącznie kobieta może pokochać brzydkiego/przeciętnego faceta za charakter. Faceci nie są zdolni do pokochania brzydkiej kobiety. Są to niestety istoty bardziej wybrakowane emocjonalnie.

Gość paweł___
Dla facetów liczą się cycki, pupa i buzia. W tej właśnie kolejności. x Twój wywód wymaga skorygowania Jeżeli mamy się już trzymać kolejności to jednak będzie to szło tak: 1) buzia i pupa, 2) cycki ;)

Gość dość ładna ale nie w typie
Ech, faceci. Widzę, że generalnie nie warto sobie zaprzątać nimi głowy. Gdyby nie popęd, potrzeba bliskości, to miałabym na nich pełną wy/j/e/bkę. A tak, to czasem się podołuję, że jestem sama.

Gość gość
Faceci, którzy są z brzydkimi kobietami nie kochają ich. Sa z nimi z braku laku, bo żadna lepsza ich nie chciała. Zgodzę się, że wyłącznie kobieta może szczerze pokochać brzydkiego za charakter.

Gość brzydalich
Dosc ladna, nie doluj sie. Jestes pewnie swietna dziewucha i masz wiele zalet. Wroze Ci wielka milosc. ;)

Co mi po rzekomych zaletach, skoro piersi nie te (bo za małe), nogi nie te (bo za grube) i generalnie nie jestem drobniusia panieniusia do kochania. Jestem skazana na samotność. Ewentualnie związek z facetem, który mi pod prawie każdym względem nie odpowiada. Kiepskie perspektywy. Ja związku z braku laku nie uznaję.

Gość brzydalich
Dosc ladna. Uszy do gory. Gdybys widziala mnie to bys dopiero sie usmiala ;) A jaki to musi byc facet zeby Ci odpowiadal?

Musi być porozumienie na płaszczyźnie intelektualno-mentalnej, czyli innymi słowy, powinniśmy się dogadywać, mieć wspólne tematy do rozmów, chociaż mniej więcej podobny pogląd na świat, życie. Co do wyglądu - żeby się podobał, bo uważam że to nie fair i wobec niego i mnie, bym miała się na siłę przekonywać i zmaszać do jego fizyczności - to według mnie mnie męczący bezsens. Nie oznacza to, że ma wyglądać jak bożyszcze rodem z Hollywood. Podobają mi się zupełnie zwykli faceci, z cechami uznawanymi za defekty (np. orlimi nosami, niscy, pulchni, chudzi etc.).

Gość gość
Mniam pasztet drobiowy, watrobianka, metka cebulowa i losiosiowa

Gość brzydalich
Dosc ladna. Jakie sa Twoje upodobania kulinarne? Lubisz smalec, skwarki, kwasne mleko albo kaszanke moze? Lubisz porobic motyka? Bo filozofia Hegla, Kanta na wesi czlek nie przezyje ;)