Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nigdy nie byłem w związku

Polecane posty

Gość gość
W Korei czy Japonii to jest rzecz całkowicie normalna. W Polsce w zasadzie też, ale tu jest większa hipokryzja

Gość gość
Te rady powyżej o krótkotrwałych znajomościach, braku wystarczającej dojrzałości do związku i skupieniu się na pracy są dobre.

Gość gość
Ale mów to tylko wtedy gdy dobrze rokująca kobieta będzie wypytywać, sam się nie pchaj z takimi informacjami.

Gość gość
Ja jestem ponad 5 lat z facetem, mieszkamy razem i nic nie wiem o jego przeszłości. Zbytnio mnie to nie interesuje. Poznałam go gdy miał 25 lat, podejrzewam, ze był prawikiem, jak dla mnie to było na plus. Ja byłam po długoletnim związku, jestem starsza, mój związek to nie było nic ciekawego. On wie, ze byłam z kim długo, o szczególy nie pytał a ja nie mówiłam. I jest dobrze. Nie każda kobieta będzie szczegółowo wypytywać.

Gość gość
ojej straszne ja też nie byłam , mam 19 lat i zajmuje sie teraz swoim rozwojem,podróżuję , uczę się językow , bawię się Związki są przereklamowane Na świecie dzieje się tyle tragedii , przykładowo w Indiach co 75 sekund zostaje zgwałcona jakaś kobieta , często jeszcze dziecko , i często jest to gwałt zbiorowy z użyciem ostrych narzędzi , tak samo co chwilę ktoś umiera , ktoś popełnia samobójstwo , ktoś dowiaduje się o strasznej chorobie , ktoś się rozwodzi , ktoś umiera z głodu , i można wymienić miliony innych tragedii. Więc powiedz : czy naprawdę to,że jeszcze nigdy nie byłeś w związku jest powodem który tak Cię męczy ? Uwierz, że jak będziesz gotowy na związek i znajdzie sie odpowiednia osoba , to twój status się zmieni. Nic na siłę bo potem sa same problemy Dobrej nocy , obejrzyj jakiś dobry film to zawsze dobre i dla naszego nastroju i rozwoju : )

Gość gość
Dziecino, dopiero co dorastasz. 19 lat to jesteś jeszcze panienką. To zrozumiałe, że nie miałaś stałych związków, jeszcze wszystko przed tobą bo jesteś bardzo młoda. Nie widzisz różnicy u autora ? Autor nie opisuje swojego problemu w kategorii tragedii tylko pyta co ewentualnie mówić kobiecie, którą bliżej pozna.