Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tęsknię za P. i on o tym nie wie i się nie dowie.

Polecane posty

Gość gość
21.58 dziękuję :) Myślałam, ja niewinna istota:) ze Ty możesz być nim.. chyba ..na pewno! Jestem zakochana :)

Gość gość
No widzisz, u mnie też motyle cały czas...Właściwie to nic się nie zmieniło, ciągle jestem w tym samym punkcie. No może maleńki kroczek do przodu:) Ale sytuacja ciągle beznadziejna i chyba tak już pozostanie. Widocznie taki już nasz marny los. Pozdrawiam.

Gość gość
W nim? Naprawdę wszystko! Oczy, ten wzrok.. pewność siebie.. to coś. NIGDY nikt tak na mnie nie działał. Miękne przy nim, tylko przy nim.

Gość potencjalny przemek
Przejdzie Ci. W przyszłości możesz jednak szukać mężczyzn, którzy są do niego w jakiś sposób podobni. ; )

Gość gość
..Ty jesteś? ;)

Gość potencjalny przemek
Z pewnością siebie bywa różnie, ale oczy... sam lubię na nie patrzeć. ; )

Gość gość
Jakiego są koloru?

Gość potencjalny przemek
Kolor niebieski. : ) A Ty jakiego masz koloru oczy?

Gość gość
Niebieskie.. powiadasz :) Ciemne,brązowe

Gość potencjalny przemek
Oczy oczami, nie wydaje mi się aby miały wiele mówić o kimś. Jeżeli chodzi o estetykę ciemno brązowe są przyciągające. : )

Gość gość
Mam inne zdanie. Mówią wiele :) Można w nich zobaczyć wszystko, przynajmniej ja potrafię to dostrzec. Dlatego są dla mnie tak istotne. A jak Ty postrzegasz innych? Co jest dla Ciebie wazne? Jakie cechy są atrakcyjne? U kobiet :)

Gość potencjalny przemek
Wiesz lubię kobiety, które są w jakiś sposób podobne do mnie. Mam na myśli, że jest dużo(nie wszystko) elementów wspólnych. Np. jakiś ulubiony serial, wrażliwość, zainteresowanie, miłość do psów itp : ) Poza tym lubię dojrzałość emocjonalną i pewność siebie, ponieważ tego ostatniego niestety mi trochę brakuje. Oczywiście mądrość i może tolerancyjność, bo jak będzie mądrzejsza ode mnie to żeby jej jakoś bardzo to nie przeszkadzało. : )

Gość gość
Może jestem troszkę bezpośrednia. . ale zapytam. Co jest z Twoją pewnością siebie? Co wpływa na to ze.. nie oceniasz siebie wystarczająco wysoko? Jesteś anonimowy, możesz być szczery jesli chcesz, oczywiście. Jestem również ciekawa ile masz lat? :)

Gość potencjalny przemek
Może nie tyle co pewność siebie, chyba że jest to ze sobą powiązane, co bycie wstydliwym. Czasami po prostu mam blokady przed różnym zachowaniem się, lub powiedzeniem czegoś. Poza tym bliżej mi do natury introwertycznej(przynajmniej ja tak uważam, bo opinie znajomych są różne). Z samooceną to nie wiem, ale poznałem kiedyś gitarzystę, który przez swój zwiększony stosunek krytyczny do siebie uważa, że wiele utworów nagrywał słabych. W rzeczywistości już dawno powinien się nimi chwalić. Odpowiem Ci ile mam lat jeżeli Ty mi odpowiesz. : )

Gość gość
Czemu nie :) 27. ..a Ty? Więc mamy coś wspolnego, tez jestem wstydzioch , chociaż potrafię być stanowcza kiedy trzeba. lecz na ogół samotnik z wyboru i wiesz co? Dobrze mi z tym :)

Gość gość
Czym się interesujesz? Hobby pasje?

Gość potencjalny przemek
Też uważałem, że życie samemu jest w porządku. Zaczynam jednak zmieniać powoli zdanie, a przynajmniej trochę je zmieniać. To znaczy fajnie byłoby mieć kogoś przy sobie jednak nie 24 godziny na dobę. : ) Super, że Tobie bycie samotnikiem nie przeszkadza. : ) Na jak coś trzeba to też zrobię, nawet jeżeli się zrobię czerwony. : ) Mam lat tyle i godzin ma dzień.

Gość potencjalny przemek
Zainteresowań trochę jest. Muzyka praktyka i słuchanie. Sport na szczęście też w praktyce od pół roku. DO tego studia. : ) A Ty? ;)

Gość gość
Teraz potrafię się postawić na Twoim miejscu. Tzn znając Twój wiek, mniej więcej wiem jakie masz podejście do życia i innych. I co ciekawe Przemka. Jesteś bardzo dojrzały jak na swój wiek :) to komplement :) A ja? Nie jestem samotna w życiu. Mam kogoś od baardzo dawna ale.. jest ktoś kto zmienił wszystko z dnia na dzień stąd moja osoba na kafe. Masz rację jeżeli chodzi o codzienność. My introwertycy ,potrzebujemy kogoś kto nad wyciągnie ku górze :) Dlatego potrzebujesz dziewczyny, kobiety bardzo przebojowej. Nikogo nie ma w Twoim życiu? ?

Gość gość
Użyję metafory. Zawsze celuje moimi rzutkami w nieodpowiednią tarczę. : ) Nie ma nikogo, kto mógłby mnie potraktować inaczej niż przyjaciela, albo tego nie dostrzegam. : ) Zastanawiałem się nad tym, czy musi być to ktoś przebojowy. Nie sądzę aby to było konieczne. : ) Dziękuję bardzo za komplement! On zmienił i co teraz zrobisz z tą zmianą?

Gość gość
Ja tez tęskniE.

Gość gość
I on się nie dowie