Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

red0head

czy warto walczyć jeśli bardzo się kocha?

Polecane posty

Cześć :) jestem w tym zupełnie świeża, nigdy nie umieszczałam żadnego postu... Jestem jednak w kropce i potrzebuje porady, pomocy. Byłam z facetem dwa lata, ponad rok mieszkaliśmy razem i właśnie staraliśmy sie o kredyt na własne mieszkanko. Byliśmy naprawdę szczęśliwą, fajną parą. Planowaliśmy nawet ślub na prawdziwym zamku. Opowiadał wszystkim, że jestem odpowiednią kobietą, że mnie kocha i zostanę jego żoną. Nagle, z dnia na dzień, stwierdził, że ma wątpliwości czy to miłość do końca życia i, że czuje wypalenie. Dodam tylko, że ma ostatnio dużo problemów rodzinnych, a jego poprzednie związki kończyły się tak, że to on zostawał porzucony. Daliśmy sobie kilka dni, ale nie odzywa się, nie dzwoni...zamiast tego upija się z kolegami. Czy to może być jakiś chwilowy kryzys? Czy mam walczyć jeżeli go kocham i nie wierzę, że mógł się odkochać tak nagle?

Gość gość
ma wątpliwości .... może czuje się przytłoczony myślami o nowych obowiązkach jako męża, ślubem ....może w pracy kogoś poznał i zakochał się (nie koniecznie z wzajemnością). Czy chodził ostatnio rozdrażniony, tak że go byle co denerwowało ?

chodził zdenerwowany, nawet płakał, ale jego siostra zmaga się z silną depresją, którą leczy w klinice psychiatrycznej. A leczy się po rozwodzie.

Nie walcz poczekaj gora dwa tygodnie jesli nic sie nie zmieni .... to odpusc i ukladaj sobie zycie sama