Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinazrana

fajna dupa ze mnie ale oni tylko

Polecane posty

Gość malwinazrana

traktują mnie jako koleżankę. Mam mase adoratorów, piszą do mnie i zaczepiają mnie na mieście itp ale gdy już po kilku randkach wszystko się kończy znaczy żaden nie chce urywać kontaktu ze mną ale z każdym się juz tylko koleguje, gadamy prawie codziennie spotykamy się pogadać na kawe, herbatę itp ale żaden nie chce mnie na swoją kobietę, wręcz mi się zwierzają ze swoich problemów z innymi poznanymi bo każdy twierdzi ze uwielbia ze mną rozmawiać i mam super charakter i jestem ładna ale co z tego jak chce kogoś kto mnie pokocha a nie tylko koleżankę do zwierzeń czemu tak jest co robię zle?

Gość gość
daj link do zdjęcia to powiemy

Gość gość
jak dla mnie, razi twoje słownictwo. mówisz o sobie "fajna du/pa". możliwe, ale facet z taka "fajną du/pą od zwierzania nigdy nie będzie na stałe. kobieta musi mieć trochę sekretów , być niedostępna czasem, nie łazić na każde zawołanie bo kumpel czeka. ty masz być kobietą, a nie "fajną du/pą"!!!!!!

Gość gośćmalwinazrana
no możliwe za za dużo o sobie mówie i jestem zbyt otwarta na każdy temat, to prawda..

Gość gość
"mam super charakter i jestem ładna " Gdybyś taka była to miałabyś już męża a na pewno nie zakładałabyś takiego tematu na forum

Gość malwinazrana
mam 25 lat zapomnialam dodac