Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klotyldatylda

Czy jest tu ktoś kto jak ja ma wywalone na święta?

Polecane posty

Gość Klotyldatylda

I nie bierze udziału w tej szopce? Kiedy przestaliście obchodzić,z jakich powodów i jak rodzina to zniosła? Mam 28 lat.Nie obchodzę od roku dopiero,wcześniej pojawiałam się przy stole u rodziców,ale tylko dlatego,żeby im przykro nie było. Teraz oni chyba też po latach zrozumieli,że jak się nie wierzy to nie ma ta cała szopka sensu. Partner pojechał do swoich rodziców, bo by się jego matka katoliczka popłakała,aja powiedziałam,że nie jadę,mam to w d***e. On też jest niewierzący,ale jego matka tak,więc jeździ.

Gość Klotyldatylda
Uważam że Platforma Obywatelska i Pani Premier bardzo durzo dobrego robia dla Polski :)

Ja mam wyyebane na święta czy to wielkanocne czy bożego narodzenia. denerwują mnie te dni kiedy wszędzie ruch zamiera. Katole wymyślili sobie święta i terroryzują resztę społeczeństwea. coś takiego jest nie do przyjęcia.

Gość gość
Normalnie, mam wyj****e i tyle. Zryjcie więcej polaczki żeby puszczać smierdzace pierdy i chodowac celulit na dupsku.

Gość gość
mam podobnie,olewam wszelkie głupawe swięta i ze świąt to mam tylko święty spokój,hahaa

Gość gość88
ja tez świat nie obchodzę szczególnie jakoś wyjątkowo. :)

Gość gość
Ja mam żałobę :(

Gość gość
oni to klamcy! co to w ogole za sukinsyny tacy jak mozesz z tym zyc!! 333 www.youtube.com/watch?v=GuszCNR-5Lo

Gość gość
"Ja mam wyyebane na święta czy to wielkanocne czy bożego narodzenia. denerwują mnie te dni kiedy wszędzie ruch zamiera." - ja też mam wywalone, ale akurat to, że ruch zamiera to bardzo mi pasuje. Błąkam się wieczorami po opustoszałym Krakowie i jest z***biście!

Gość gość
Nie biorę udziału w tej szopce bo mam gdzieś jakieś głupie wiary i kieckowych szamanów.

Gość Klotyldatylda
dzisiaj nawet jem to co zwykle tzn kanapki z zółtym serem a na obiad zalewajka :)