Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż to jednak idiota

Polecane posty

Gość gość

Chcieliśmy zmienić samochód na kombi, gdyż niedługo bedziemy mieli dziecko. Mąż chcial albo volkswagena passata albo audi A4. Wiec znalazl bardzo okazyjna oferte, nie widząc samochodu wpłacił polowe sumy za samochód. Dzisiaj auto przyjechalo na lawecie i okazało sie, że mialo kierownice po prawej stronie. Na zdjeciach na allegro wszystko widac, ale oczywiscie moj maz nie zauwazyl. Normalnie faceci to debile

Gość gość
tłumaczy , ze będzie siedział tylem by mieć kierownice po wlasciwej stronie

Gość gość
Niche zmieni kierownice

Gość gość
ahahah jaki pustak ahahah

Gość gość
odwoluje jednak jest madry. tylem będzie siedział i będzie miał kierownice po wlasciwej stronie. kocham go. nie zrozumiałam , ze można tak

Gość gość
idiotą jest juz z tego powodu, ze wplaca zaliczke za auto, ktre wczesniej nie widzial. czy z kierownica po lewej czy prawej stronie. masz racje, maz meza idiote, a skoro na nim polegasz i go nie kontrolujesz to tez nie jestes inteligentniejsza 😴

Gość gość
zapomniałam wspomnieć że mieszkamy w UK, ale ja głupia, tu wszyscy tak mają, sory, nie było tematu :)

Gość gość
ale maz już jeździ tylem do kierownicy by była po wlasciwej stronie znaczy po tej po której ja chciałam. on mnie kocha i mnie slucha