Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiejsze laski szukają nadzianych buraków i nie liczy się wnętrze

Polecane posty

Gość gość

Dzisiejsze dziewczyny emanują pustką intelektualną, widać to po tym co piszą i jak zachowują się na portalach społecznościowych, spotkaniach ze znajomymi, prywatkach, randkach, w klubach i tak dalej. Wklejanie na facebook swoich zdjęć, jedna chce być lepsza od drugiej, zazdrość że jedna ma większe cycki a inna mniejszą dupę, walka o głupie lajkowanie, im więcej lajków tym dziewczyna jest atrakcyjniejsza i ma poważanie :) To jest dramat co się dzisiaj dzieje. No i jeszcze wymagania co do faceta, umięśniony typek, super auto i żeby zarabiać z 5 tyś/rękę no i obowiązkowo musi mieć własne mieszkanie. Dla dzisiejszych młodych dziewczyn liczy się wygląd zewnętrzy, im koleś jest większym burakiem tym większe ma branie. Nie patrzą na życiową mądrość tylko na to czy facet ma kasę i jest typowym lanserem. Mam 30 lat i w kręgach znajomych dziewczyny od 16-20 roku życia i widzę co piszą, co mówią, jak się ubierają, zachowują itp.

Gość facet_11123
No i co ze wymagaja, niech se wymagaja. :)

Gość gość
ogólnie /je/bie/ mnie to ale ziarnko prawdy w tym jest :O🖐️

Gość gość
mnie tez to j***e. na szczęście wśród tych pazernych są i głupie i dlatego tanio albo częściej darmo róham. naobiecując jej a ona pysk roztworzy jak do loda i łyka

Gość gość
Chłopie a jakiej ty mądrosci życiowej oczekujesz od 16 latki ? to tak jakbyś włączył sobie płytę Biebera i dziwił się,że to nie Metallica :O

Gość gość
Ja miałam 17 lat to potrafiłam odróżnić dobrego faceta od idioty który, na zewnątrz robił z siebie maczo, a w środku był głupi jak but. Dzisiaj młode dziewczyny chcą mieć wszystko, chcą pieniędzy, sukcesów, chcą być najlepsze i najładniejsze. Jest wielkie parcie na bycie super pięknym co często przeradza się w k******o. W dzisiejszym świecie kasa i sukces jest tam gdzie cycki dupa i k******o.

Gość dość ładna ale nie w typie
Jak się zauważa tylko młodziutkie krzykliwe trendi laseczki, to się nie dostrzega, że istnieją osobniki płci żeńskiej które nie wykazują się wyżej wymienionymi cechami i skłonnościami. Ja już ziewam jak widzę wyświechatany slogan pokrzywdzonych facetów "baby to pustaki lecące na kasę". Niektóre na pewno, ale zaprawdę nie wszystkie, tylko że tych nie wszystkich dziwnym trafem często panowie nie dostrzegają, bo nie mają tak pożądanej przez nich odpowiedniej powierzchowności. Ja wiem, że byłoby extra, gdyby 16-letnia barbie chciała się związać z 30-letnim tzw. zwykłym facetem, ale życie to nie ****ajka, drodzy panowie.

Gość gość
I tu się mylisz. Dzisiejszy świat opiera się na kasie i widać to wszędzie. Nie pisałem tego tylko o młodych laskach. Nawet w "wyższych" sferach kobiety po 30tce tak się zachowują. Jako że mój zawód wiąże się z tym, że obracam się w różnych kręgach to widzę to idealnie. Znam panie po 30 lat które za kasę zrobią wszystko, a pracują na bardzo wysokich stanowiskach, gdzie mają władzę itp. Kasa i kasa się liczy. Nawet jak by taka kobita zarabiała 30.000/rękę to nie poleci na dobrego faceta który zarabia 1500zł tylko będzie szukać drania co zarabia 50.000/rękę. Tak to już jest.

a jest różnica jakakolwiek pomiędzy bieberem a metallicą?

Gość gość
Stratatata puste laski lecące na kasę byly zawsze i będą. Kiedyś nie bylo fb ale za to lans na dyskotekach, szpan komorkami i spodniami big star :p . Były takie co się puszczaly w kiblach i laski patrzące na samochody. Ludzie się nie zmieniają tylko gadżety

Gość gość
a po co kobiety maja leciec na nieudacznikow? bo ty tak chcesz? :-o hak sa ladne to maja wymagania. bo na przecietna nawet nie spojrzysz :-D

No właśnie, latają z wywieszonymi ozorami za tzw. najlepszymi sztukami, poniżając się przy tym niejednokrotnie, sami z własnej nieprzymuszonej woli z miejsca zaoferowaliby takiej pałac za to tylko że tak ładnie wygląda, to czemu się dziwią?

"a jest różnica jakakolwiek pomiędzy bieberem a metallicą?" - średniawy podszyw.

Gość gość
a /ch/uj/ tam O:🖐️

Gość gość
Wiesz jak facet zarabia 1500 to dla mnie niezaradny dzieciak. Skoro nie potrafi zarobić na własne utrzymanie to nie będzie potrafil utrzymać rodziny. Babka ktora zarabia 30000 ma większe jaja ot i cala filozofia. Kiedyś poznalam faceta przed 40, mieszka z mamą, pracuje w tej samej firmie od zakończenia zawodowki, bez prawa jazdy. Dla mnie dno dna.

Gość gość
Nikt na pierwszy rzut oka nie widzi twojego wnętrza.

Gość gość
xxx:O🖐️

Gość gość
ale biedota polaczkowa to ma problemy... hahahahahahahahahahaha

Gość gość
ale biedota polaczkowa to ma problemy... hahahahahahahahahahaha XXX A ty kto? wyemigrowałeś do UK i już zapomniałeś,że też jesteś Polaczkiem :P?

Musisz zmienić znajomych, takich prostaczek, o których piszesz jest teraz pełno ale jest też dużo normalnych kobiet, tylko że te normalne nie koniecznie znajdziesz na FB czy innym gó*** . odbijając piłeczkę - niestety znam też sporo facetów, którzy szukają nijakiej kukły posiadającej najbardziej trywialne z umiejętności czyli sprzątanie i gotowanie. I to im do szczęścia wystarczy, charakter, wykształcenie, mądrość życiowa są mniej ważne. Wystarczy by baba usługiwała. Dno.

Gość klarraaa
Mój facet po studiach zarabia 1900zł/rękę. Jest kochany, najlepszy na świecie i nigdy nie był nieudacznikiem. Doszedł do wszystkiego sam a to, że w Polsce tak się traktuje pracowników i daje głodowe pensje to nie jego wina. Nazywanie ludzi nieudacznikami życiowymi przez to, że w Polsce mało się zarabia jest troszkę nie na miejscu.

Gość gość
Kiedyś poznalam faceta przed 40, mieszka z mamą, pracuje w tej samej firmie od zakończenia zawodowki, bez prawa jazdy. Dla mnie dno dna. xxxx tzn. jakie ma wady ?

Gość gość
A dla mnie nic złego w nim nie ma. Może poza tym,że w wieku 40lat to jednak dziwne nie mieć prawka ;)) Miał dużo czasu,żeby jakoś je zdobyć. A jego matka być może jest schorowana i dlatego jej pomaga.