Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

a ja się pytam gdzie jest sprawiedliwość

Polecane posty

Gość gość

możecie mnie wyśmiać albo uznać za głupią. Wszystko mi jedno, po prostu nie rozumiem pewnych rzeczy. W mojej rodzinie jest kilka takich przypadków, że źle się działo, w małżeństwie, w związkach itd. I zawsze kończyło się to w ten sposób, że ta strona, która była nieszanowana czy cierpiała to po pewnym czasie wychodziła na prostą. Potem nowa miłość z lepszym człowiekiem, szanującym, wiernym. Ja kilka lat temu byłam w związku z chłopakiem. Pierwsza miłość, ja się zakochałam. On mówił, że również ale potem wszystko zaczął psuć. Wytrzymywałam jakiś miesiąc jego humory, ciągoty do alkoholu i wyżywanie się na mnie. Potem powiedziałam dość i odeszłam ale z wielkim bólem bo podczas kłótni pozwolił sobie na bardzo chamskie słowa. Od tego czasu ciągle coś nie jest tak, jakby rzucił na mnie jakiś urok z nienawiści. A to znowu zostałam odrzucona przez chłopaka, problemy zdrowotne i w rodzinie. A on chyba jest szczęśliwy. Odziedziczył firmę, znalazł nową miłość i podróżuje (nie śledze go ale niestety czasem słyszę od innych). Ja oczywiście nie życzę mu źle bo kiedyś bardzo go kochałam. Chciałabym tylko też być szczęśliwa i nic mi nie wychodzi. Czemu się tak dzieje? :(

Gość gość
jest tutaj ktoś? :(

Gość gość
dzieje sie tak bo nie jestes dziewicą

Gość gość
Nie ma sprawiedliwości , ale tez nie możesz być zawistna bo bardziej sobie samej zaszkodzisz.

Gość gość
po pierwsze- jestem dziewicą. Po drugie czemu zawistna? Nie bardzo rozumiem.. możesz przybliżyć?

Gość lili134
Tak sie dzieje bo sama uwierzylas ze nie zaslugujesz na szczescie. Zrob cos dla siebie i przestan o nim myslec, jak ktos ci mowi co u niego to powiedz ze cie to nie interesuje i tyle. I to nie ma nic wspolnego ze sprawiedliwoscią.co bys chciała? Zeby mu sie wszystko zawaliło w życiu to to bedzie sprawiedliwosc bo sie rozstaliscie w niezgodzie? Pomysl co zrobic zebys ty byla szczesliwa dla siebie a nie zeby cos komus pokazac itp

Gość gość
już mówiłam, że nie chcę jego nieszczęścia. A mówić, że nie chcę wiedzieć też wolałabym uniknąć bo wtedy ktoś jeszcze może pomyśleć, że jestem o niego zazdrosna. Sama też staram się troszczyć o swoje szczęście ale ciężko bo czuję się samotna i niekochana przez nikogo

Gość Stary Kawaler Wacek
A kogo to obchodzi.

Czy jesteś dziewicą ja nie wnikam ;) ale nuta zazdrości przemawia. Ps. "Nie ma sprawiedliwości , ale tez nie możesz być zawistna bo bardziej sobie samej zaszkodzisz." to ta odpowiedz moja