Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przyjaźń faceta z ex i ich znajomymi...

Polecane posty

Gość gość

mam faceta od ok 4 miesięcy, wcześniej był prawie dwa lata sam... bo po długim ponad 7 letnim związku, z byłą nie utrzymuję kontaktów, bo rzekomo ona ma żal do niego , że ją zostawił po tyle latach. jeszcze rok temu pracowali ze sobą, był jej przełożonym... zwolił ją , bo uznł, że to niezdrowa sytuacja. Wszystkie sprawy zakończył z nią zanim się poznaliśmy, natomiast dalej ma kontakt z ich wspólnymi znajomymi... słaby ale ma. ich wspólny przyjaciel i przyjaciólka zaręczyli się... niebawem będzie wesele on dostanie zaproszenie (już go poinformowali) ona też dostanie....On uwaza, ze jesli bede sie zle czula to mozemy nie isc ale dla niego temat jest dawno zamkniety i powinnam z nim isc pewna siebie i tego, ze on traktuje mnie powaznie co udowodni wlasnie przez to zabierajac mnie tam, a nie chowajac w domu. Co byscie zrobili w takiej sytuacji? Przez ta zazdrosc o niego... o ta byłą zastanawiam sie nad zerwaniem.... tak mnie to meczy:( czuje sie niedowartosciowana..

Gość gość
Kobieto, odstaw się jak milion dolarów i idź na te wesele. Jak zobaczysz jej wzrok to od razu się dowartościowujesz :D

Gość gość
to chyba ona powinna czuć się nieodwartościowana skoro trzymał ją tyle lat i olał. Daj sobie spokój z zazdrością, nie zmienisz jego pzreszłości, ważne aby teraz grał fair., a jak widac stara sie.

Gość gość
powiem Ci tak: zrób się na bóstwo idź tam pewna siebie!! on ją trzymał 7 lat bez ślubu, dziewczyno ona musi wyglądać tragicznie :) pewnie się roztyła i olał ją. Zobaczysz jak tym jego kolegom oko zbieleje jak Cię zobaczą, beda mu zazdrościli takiej laski, a to sprawi, ze jeszcze bardziej będzie za Toba szalal.

Gość gość
sądzisz, że facet powinien całkowicie odciąć się od dawnych znajomych? nie przesadzaj

Gość gość
chyba lekko pzresadzasz droga autorko ale najprawdopodobniej wynika to z tego, ze jesteś zakochana i boisz się go stracić, jak będziesz marudzić to właśnie tak się stanie, bądź pewna siebie. Mysl 'jak nie ten to inny' to najlepsza strategia, mowie Ci.

Gość gość
znajomi tu nie sa nic winni, po tylu latach przyzwyczaili sie do nich razem ale chyba jestescie wszyscy dorosli wiec przywykną do tego, ze zmienil kobiete, a to , ze chce isc z Toba to na plus.

Gość gość
faceci nei lubia zakompleksionych kobiet wiec badz pewna siebie i nie badz o to zazdrosna , bo cie wezmie za desperatke i zostawi tak jak ja

Gość gość
Dziewczyny maja racje zrob sie na bostwo i idz tam dumnie zamiast sie fochowac i stresowac.

Gość gość
bad zdla niego sexi, atrakcyjna, zabawna, zaradna, MIEJ SWOJE ZYCIE! i nigdy Cie nie zostawi, a ta byla? to raczej Ty powinnas smiac sie jej w oczy, ze tak ja na lodzie zostawil:)

Gość gość
ona tam albo przyjdzie z jakims fagasem albo i nie...na pewno bedzie sie na ciebie patrzyla non stop dlatego musisz byc pewna siebie kobieta, taka ktora zna swoja wartosc, pokazac, ze to on ma szczescie majac Ciebie, a nie odwrotnie. fryzjer, makijazystka, mega szpile, sukienka sexi ale elegancka.... wydaj na siebie troche, nie pozalujesz:) taka okazja moze sie nie powtorzyc;)

Gość gość
bez ciśnienie. wypindrzyć się musisz i idź;) pierś do przodu.

Gość gość
Co wy dziewczyny jej piszecie? Niby czemu ta byla ma być o nią zazdrosna? O faceta który ja zostawił po tylu latach i jeszcze wylał ja z pracy? Co to za gadanie ze pewnie jest brzydka i się roztyla dlatego ja zostawil? Nie wiecie tego. poza tym nawet jeśli tak było, to tylko źle świadczy o tym chłopaku, ze przytrzymal przy sobie przez tyle lat dziewczynę która mu się nie podobała, a potem kopnął ją w d**e. głupie pocieszenie, że padnie jak zobaczy autorkę "wystrzelona" na weselu. a ta była nie może być ładnie ubrana? Może. Autorka nigdy nie wzbudzi w nikim poczucia zazdrości skoro ma takie niskie poczucie wlasnej wartości. Załóżmy że się odstrzeli, ale co z tego Jak będzie się zachowywala jak sploszona myszka? To widać kiedy ktoś jest naprawdę szczęśliwy i nie udaje pewnego siebie.

Gość gość
I nie pocieszaj się tym ze zostawił ją po 7 latach, Ciebie również może zostawić po tylu, bądź nawet szybciej. Jesteście ze sobą krótko, a ona na zawsze będzie kimś ważnym dla niego. Tyle lat to nie jakiś związek na Niby. I nie - nie jestem żadną porzucona dziewczyną.

Gość gość
ona zawsze będzie w jego pamięci, jaka by nie była, bo to bardzo długa znajomosc. wierzysz mu, ze on jest z Toba na powaznie.?

Gość gość
autorko Ty pierwsza potraktuj tą znajomość z przymrużeniem oka. Potraktuj go jaka faceta tylko do seksu-wtedy nie skrzywdzi Cie i sie nie rozczarujesz. A potem zobaczymy, moim zdaniem to nie specjalny kandydat na faceta.

Gość gość
kończyć to bez konkretnego powodu sensu nie ma ale licz się z tym, że tak się niebawem stanie.

Gość gość
moim zdaniem to ta znajomość zmierza do nikąd.

Gość gość
według tego co napisałas to koles nie zamierza sie ustatkowac, zastanow sie

Gość gość
nie wymagaj aby rzucał dla ciebie wszystko, cale swoje dotychczasowe życie i sama też absolutnie tego nie rób! żyjcie razem ale jednka trochę osobno. To najlepsza metoda, potem nie ma problemów, niejasności...