Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Jak zaznajomić się z chłopakiem?

Polecane posty

Gość gość

Mam na warsztatach chłopaka, który spodobał mi się od samego początku. Wszystko mi się w nim podoba: zachowanie, wygląd, nawet jego głos przyprawia mnie o ciarki. Już po 1 zajęciach próbowałam z nim pogadać, ale zamieniłam z nim może 2 słowa na przystanku i musiałam wsiadać do autobusu (zresztą był jakiś zamknięty w sobie, mimo dużej otwartości na zajęciach). Na drugich z kolei wracał z jedną z dziewczyn, szli przede mną, nie chciałam im się wtrącać do rozmowy, a znów podjechał mój autobus... 3 raz celowo nie zdążyłam, tylko poczekałam na przystanku i akurat zostałam z nim, tą dziewczyną i jeszcze jednym chłopakiem. Widziałam że się zgadał z tą dziewczyną, nawet na przerwie razem łazili i trudno się było doczepić. Jest podobnie bezpośrednia jak on etc, poza tym z tego co słyszałam, są z jednej mniejszej miejscowości, a tutaj przyjechali na studia (ale nie wiem, czy się znali wcześniej, chyba nie). Nie chodzi tutaj raczej o nic (ona jest zajęta i mieszka z chłopakiem, o czym sama mówiła na warsztatach przy pewnej okazji). Pogadałam z nimi na tym przystanku, ale czułam się trochę jakby "poza nawiasem". Choć widziałam, że słucha mnie z zaciekawieniem, ale sam stał się milczący, kiedy do nich dołączyłam (wcześniej gadałam przez telefon na przystanku). Nie wiem, jak to rozwinąć. Zostało jeszcze tylko kilka zajęć, a ja chciałabym go po prostu poznać. Jakieś pomysły? Nie chcę nic robić na siłę...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować