Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dużo macie kosmetyków w łazience?

Polecane posty

Gość gość

Ja mam całą zastawioną i mnie to denerwuje bo nie mieszkam sama i każdy ma swoje kosmetyki

Gość gość
gdybys moja zobaczyła,sama juz nie wiem ile i co mam,chyba wszystko co w drogeriii oczywiscie oprócz pudru,podkładu i kremów.Tego nie używam.

Gość gość
kiedyś więcej kupowałam kosmetyków teraz już mniej a jeszcze ma dużo szkoda ze nie mam zadnej szafki w łazience

u mnie jest w łazience pełno kosmetyków, które używa się typowo w łazience tj. szampon, odżywka, jakieś maseczki, płyny do mycia, sole do kąpieli itd. itd. pewnego dnia zauważyłam, że ubywa mi, więc w pokoju zainwestowałam w toaletkę (może być to zwykła szafka) i tam sobie poukładałam i mam, jak potrzebuję, to biorę i idę do łazienki z tym.:)

Gość gość
mam nie duzo ale drogie , do ciala tylko seria biotherm , kolorowe w kosmetyczce trzymam YSL, mam tez kilka p*****lek z BODY SHOP

Gość gość
a ja miałam już mase żeli pod prysznic i naprawdę zawsze wracam do żeli z biedronki oceania też bym chciała same drogie YSL czy inne ale szkoda mi kasa wolę odkładać jedynie podkład mam drogi trochę też z oriflame używam

Uwielbiam kosmetyki. Szczerze mówiąc jestem od nich odrobinę uzależniona. Dzisiaj nawet zapisałam się na newsletter http://www.tusziroz.pl do klubu zakupowego z kosmetykami, gdzie mają oferować produkty tańsze nawet o 60%. Ps. Plus za nich dla kupon na darmową pierwszą wysyłkę ;D

Gość gość
Ja jako facet uzywam codziennie 9 kosmetyków krem pod oczy, maseczka, peelingi, odzywki do wlosow itp.

Gość Igaaa87
Ja również mam bardzo dużo. Nie mam tak, że kupuję jedno rzecz i używam ją do końca :/ Moim ostatnio nabytkiem jest suchy szampon, który zamówiłam w drogerii internetowej http://ezebra.pl/product-pol-5121-BATISTE-SUCHY-SZAMPON-LIGHT-BLONDE-200-ML.html . Korzystam z niego tak raz w tygodniu, kiedy naprawdę dostanę rano telefon i muszę się spieszyć to wtedy on jest idealny :)