Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co kobiety przetrzymują facetów ciszą?

Polecane posty

Gość gość

Dziecinada

Gość gość
bo sprawdzają w ten sposób czy ci zależy czy walczysz o nią i że jesteś cierpliwy itd nawet jak teoretycxznie mówią nie lub koniec

Gość gość
po by zobaczyc czy jemu zalezy. mezczyzna ktory nie walczy o kobiete podczas cichych dni jest po prostu nie wart zachodu.

Gość gość
O kobietki trzeba zabiegać.

Gość gość
Spoko ale tylko wtedy jak jesteście w związku. Ale na początku znajomości jak laska zacznie olewać faceta to niech sie potem nie zdziwi ze sama jest olewana. do tanga trzeba dwojga.

Gość szarik na 102
Kobieta milcząc ,ma najwięcej do powiedzenia...

Gość gość
czeka na ruch faceta

Gość gość84
no to się pewnie nie doczeka a potem założy kolejny temat na forum pt. "Dlaczego On się nie odzywa?". Żadna nie pomyśli, nie wpadnie na to, że jednak związek, szczególnie w początkowej fazie wymaga jednak dialogu... A dialog wymaga, jak sama nazwa wskazuje, komunikatów z obu stron. Ale po co, lepiej schować się wygodnie za stereotypami...

Gość gość
ponieważ dla tych mężczyzn, którym naprawdę zależy, taka cisza jest największym cierpieniem. oczywiście cisze należy stosować w ostateczności alternatywą są łzy ;)

Gość Taki_jeden_964
po by zobaczyc czy jemu zalezy. mezczyzna ktory nie walczy o kobiete podczas cichych dni jest po prostu nie wart zachodu. xxxx Ja myślę że twoja teoria jest niewiele warta. Wielu walczy na początku i na tym zakończę... na początku.

Gość gość
ale to dotyczy i mężczyzn i kobiet,to kręcenie,motanie,uciekanie przed odpowiedzialnością-jak jednak padną jakieś słowa i deklaracje,,,itd po prostu trzeba jasno,i zwięźle określać swoje stanowisko,wtedy problemów nie będzie,i niech mi ktoś nie pisze,że to strach przed odrzuceniem ..bo to właśnie dziecinada

Gość gość
Hmmm...ciekawe odpowiedzi na rowniez i moje pytanie..,a wiec nie musze sie martwic skoro walcze o nia...mysle ze jest w tym pewien sens i logika...skoro ona mi nie powiedziala wprost abym spadal tylko poprostu milczy ale za to czyta moje wiadomosci to chyba o to jej chodzi...chce byc mnie pewna...

Gość gość
facet niejeden też przetrzymuje nas ciszą!

Gość autor tego topicugość
Przecież już dawno podjęła decyzję, tylko na złość mi robi, żebym myślał, że ma dużo innych ważniejszych rzeczy na głowie... Kocham ją, ale te jej zagrywki mnie czasem strasznie denerwują.

Gość gość
Nooo...to jest wqrzajace jak cholera...chca bysmy latali za nimi i tyle...troche to nie fair bo ty sie starasz a czujesz sie olewany...strasznie wqrzajace...nie wiadomo co robic i myslec w takiej sytuacji...ale jezeli czujesz ze to ta jedyna to wytrzymasz bo jezeli cie kocha to kocha...tak mysle...trzeba stlumic emocje a z czasem jak juz bedziesz w miare blisko i bedzie stabilnie a te zagrywki nie mina trzeba bedzie porozmawiac o tym...narazie badz twardy w walce...one lubia twardzieli i moze w ten sposob chca bysmy im to udowodnili ze tak latwo nie odpuszczamy ze daxymy do celu i go realizujemy..,chca faceta a nie chlopca marzyciela...trzeba uzbroic sie w cierpliwosc...

Gość autor topicugość
No wiem, ale nie będę do niej na razie dzwonił, bo teraz czas na jej *******ie na mój. Chyba chce się odegrać za to, że tak długo nie odzywałem się do niej :/ Ale ja już tu nie mogę. Ciągle się gapię w telefon -.-

Gość gość
Cenzura się włączyła -.- Czas na jej ruch/// a/// nie na mój

Gość gość
A jesteś pewny że ona ma twój numer??

Gość gość
To dlugo juz czekasz?

Gość gość
gościu zagadaj w końcu

Gość autor topicugość
51 godzin :C

Gość gość
Nie, teraz nie jest moja kolej. Skoro powiedziała, że potrzebuje czasu na przemyślenia, to nie będę się narzucał. Ale wiem, że robi mi to na złość...

Gość gość
a dlaczego miałaby być wobec Ciebie złośliwa???

Gość gość
Bo przed tym ostatnim telefonem się długo nie odzywałem.

Gość gość
rozumiem,więc rozmawiacie przez telefon.???

Gość gość
Po co kobiety przetrzymują facetów ciszą? Dlatego, że są manipulantkami. Ja na szczęście już znam te numery. Ostatnio jak mnie przetrzymała ciszą to ten czas wykorzystałem na założenie profilu na "S" i tam poznałem super kobietę. Tamta mnie przetrzymywała ,a ja już byłem myślami z kim innym. Jak się w końcu odezwała to właśnie jadłem szarlotkę z lodami. Oddzwoniłem później, bo byłem zajęty. Poza tym już z kimś się spotykam. Tyle w temacie.

Gość gość
Dziwny jesteś,widać że skaczesz z kwiatka na kwiatek..nie zależy Ci na niej ,to po co zakładasz takie tematy.Nie znam profilu na "S"..

Gość autor topicugość
Przecież ten z 13:51 to nie ja lol...

Gość gość
NIe skaczę z kwiatka na kwiatek, ale wiadomo ,że jak się szuka kogoś to się z wieloma osobami spotykasz. Nie jestem autorem , mam tu dwa posty.

Gość gość
No to jak ci powiedziala ze potrzebuje czasu na przemyslenia to teraz twoj ruch kolego...to juz 3 dzien...zadzwon i popros o spotkanie bo inaczej bedziesz czekal w nieskonczonosc...pamietaj ona jest dziewczyna i jej nie wypada sie narzucac...ona chce bys pokazał ze traktujesz ja poważnie...