Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co kobiety przetrzymują facetów ciszą?

Polecane posty

Gość gość
napisałeś"nie mogę teraz rozmawiać",kiedy dzwoniła..to Ty?:-)

Gość gość
ps,tylko szkoda że na tel.podajesz sie za kogoś innego.

Gość gość topicu autor
O kimkolwiek piszesz, to nie jestem ja. Poczekam do jutra, jak się nie odezwie, to zadzwoni. No skoro powiedziała, że chce przemyśleć, to powinna sama wynik tych przemyśleń napisać :/ To nie fair, że znów ja mam robić krok.

Gość gość
a moze przemyslała sobie ta znajomosc i doszła do wniosku ze nie warto tego ciagnac ?? moze jest ktos inny niz ty ciekawszy i na tyle interesujacy ze wcale nie zamierza dzwonic i nie ma to nic wspolnego z rzekoma złosliwoscia, nie pomysłales o tym ?

Gość gość
No oczywiście, że nie dzwoń. Jak ma przemyśleć to jak pomyśli to się odezwie. Na co Ci laska, z którą nie da się dogadać? Są pewne zasady współżycia obowiązujące w kontaktach, nie tylko damsko-męskich. Moja nowa kobieta, którą poznałem, jak inna "przetrzymywała mnie ciszą" jest bardzo kontaktowa, słowna i punktualna. Cenię to w niej

Gość gość
ewidentnie jest nie zainteresowana toba,na bank ma juz kogos innego w glowie albo olewa cie ciepłym moczem.

Gość gość
Podczas gdy one przetrzymują nas ciszą, my szukamy lepszego modelu. Po co nam takie olewatorki. Niech sobie znajdzie frajera co będzie jej udowadniał ze mu zależy. Skoro nie ma inicjatywy z waszej strony kobiety to sorry ale ja unikam takie laski jak ogień wody.

Gość gość autor topicu ja xd
Uświadamiam was: Nie wszystkie są niesłownymi idiotkami. Jakby było nie, to by mnie poinformowała, znam ją od dwóch lat, więc wiem, co mówię... Tylko mnie to złości, że tak długo się nie odzywa...

Gość gość
Ja się przestaje odzywać, gdy uznaje że czas na zdecydowany ruch faceta, na jakąś deklarację. Teraz zrobiłam tak samo, bo gadamy juz od jakiegoś czasu i to do niczego nie prowadzi, bo on jest nieśmiały, próbowałam go ośmielić, ale to ma swoje granice, jesli mu nie dość zależy żeby się przełamać to trudno, nie można kogoś całe życie prowadzić za rękę.

Gość gość
Pewnie, bo faceci to roboty, nie mają prawa być nieśmiali. A co do tej laski, która "przetrzymuje ciszą", to najlepiej nie odzywać się do niej póki się sama nie odezwie. Trochę trzeba uczyć księżniczki pokory.

Gość gość
Tak, ale podczas tego uczenia księżniczki pokory nie gapić się godzinami w komórkę, tylko międzyczasie spędzić czas z jakaś normalną laską. A nuż się uda i będzie z tego normalny związek ?