Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOLA321

czego on chce?

Polecane posty

Gość KOLA321
jestem zdesperowana, bo poszłabym w życiu dalej, dała szansę komuś innemu, a tak to tkwię gdzieś w próżni

Gość gość
Tak...wyslij mu wiadomosc ze musisz sie z nim spotkac bo musisz porozmawiac...powiedz mu ze to nic strasznego I nie mow mu o co chodzi...spotkaj sie z nim gdzies w pubie czy cos w tym rodzaju I zapytaj go wprost kim dla niego jestes...poprostu...jak potrzebujesz odwagii to wypij drinka wczesniej ;)

Gość KOLA321
dzięki za radę, nie chcę już stać w miejscu i potem żałować, że zmarnowałam cały rok

Gość gość
Spoko...nie ma sprawy...ja tak mialem z dziewczyna I naprawde duzo to nam dalo...ulzylo...tak czy siak pamietaj ze bedzie dobrze;)

Gość KOLA321
Po prostu zawsze uważałam, że jak facet sam sobie nie zdobędzie dziewczyny tak od początku do końca, to nie będzie jej zbytnio cenił, a historia z księdzem tylko utwierdziła mnie w przekonaniu, że kobieta nie powinna przejmować inicjatywy, ale być raczej bierna (jedynie delikatne sygnały). Facet to w końcu zdobywca, on wydaje mi się taki męski, a tu taki klops... Dlatego mam wątpliwości co do jego intencji, ale z drugiej strony tyle zachodu z jego strony z tymi podchodami...

Gość gość
Wiem,masz racje..,teraz i ja rozumie ja i jej postepowanie...tylko czesto jest tak ze facet trafia na dziewczyne ktora na niego leci i jest mu poprostu latwo ja zdobyc...natomiast jak trafi na taka na ktorej mu zalezy to moze nie rozumiec tego ze trzeba mnustwo zachodu by ja zdobyc...to moze byc milosc... ciekawi mnie czy wyslalas mu tego smsa z prosba o spotkanie?

Gość KOLA321
Nie, muszę to dobrze przemyśleć taktycznie :) i bez pośpiechu... Dzięki, dobrze znać punkt widzenia mężczyzny

Gość KOLA321
Drodzy Panowie, odpowiedzcie mi jeszcze, czy jak Wam na kimś bardzo zależy i chcecie stworzyć związek, to nawet jeśli ta osoba bardzo Was onieśmiela, to nie jest tak, że znajdziecie sposób jak do niej dotrzeć? Myślałam, że jednak mężczyzna prędzej czy później podejmie się TEJ rozmowy, chociażby w imię zasady; po co tracić czas i życie, jeśli nie miałoby z tego nic wyjść, lepiej przekonać się od razu i nie marnować już energii...A jak się nie uda, to zacisnąć zęby i szukać dalej... Tkwili byście w takim zawieszeniu przez rok czasu, gdyby Wam naprawdę na kobiecie zależało? Przecież rok to dużo i ktoś mógłby ją sprzątnąć sprzed nosa?

Gość gość
to jakis psychol on chyba czeka na odpowiedni moment zeby cie zg****ic albo porwac

Gość KOLA321
hahaha, dobre :)

Gość gość
bawi cie to ze jakis czubek nie ma co robic tylko za toba lazi tyle czasu namierza i obserwuje? moim zdaniem on ma cos z glowa i to jest zachowanie typowe dla psychola czy jakiegos innego stalkera :classic_cool:

Gość KOLA321
sory, nie jest czubkiem, połowa lasek z mojej okolicy się w nim buja

Gość gość
Te bzdety, że facet zawsze niby coś zrobi, są już męczące, dałybyście sobie już z tymi idiotyzmami spokój. Ludzie są naprawdę różni, a tymi argumentami posługują się wygodnickie księżniczki, które wiecznie czekają na gotowe. Co do tego faceta - znam wiele takich sytuacji, chłopak po prostu nie jest pewien, że autorka chciałaby coś więcej i dlatego jest "zablokowany", nie chce dostać kosza. Podczas rozmowy zapewne nie odbiera od niej żadnych gestów zainteresowania i dlatego nie podejmuje odważniejszych kroków. Bo te wasze całe "subtelne" znaki to są znakami tylko dla was, ale nie dla facetów. "Subtelne" znaczy najczęściej żadne.

Gość KOLA321
Dzięki raz jeszcze, widać wychowałam się na bajkach o księżniczkach, dobrze że piszą tu też Panowie

Gość gość
faceci sami nie wiedzą czego chcą, z jednej strony uwielbiają jak laski za nimi latają, a z drugiej nimi gardzą i wolą sobie sami zawalczyć o prawdziwą miłość