Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradziłam męża...

Polecane posty

Gość gość

Jestem mężatką od 5 lat. Bardzo kocham swojego męża i nigdy nie chciałabym go stracić. Właściwie nie wiem co mówić. W czasie liceum spotykałam się z jednym chłopakiem. Typowa wielka nastoletnia miłość. Rozstaliśmy się zaraz po maturze i nigdy więcej nie spotkaliśmy, do czasu. Dwa miesiące temu moja kancelaria przyjęła nowego pracownika - jego. Gdy tylko go zobaczyłam serce od razu zabiło mocniej, nie wierzyłam w to co widzę. To było takie ekscytujące. Tak naprawdę przez ten cały czas, gdy nie bylismy już razem zajmował jakieś miejsce w moim sercu. Kiedy na wstępie ustaliliśmy, że to co, było kiedyś nie ma mieć wpływu na naszą pracę. Tak też było do ostatniego weekendu. Wyszliśmy wszyscy z kancelarii do klubu po pracy, trochę się pobawić. W pewnym momencie zostaliśmy tylko my, reszta poszła do domów. Siedzieliśmy przy barze, rozmawialiśmy. Okazało się, że on ma żonę i dziecko. Nie wiem dlaczego poczułam ukłucie zazdrości, że to nie jestem ja. Cały wieczór skończył się tym, że pod wpływem wspomnień wylądowaliśmy u niego w mieszkaniu, w łóżku (jego żona i córka były jego teściowej). Okropnie czuję z tym co zrobiłam. Nigdy nie myślałam, że jestem w stanie zdradzić swojego męża. Nie wiem co mam teraz zrobić. W pracy nie umiem się skupić. Jeszcze on mi powiedział, że nie żaluje tego co się stało... Nie umiem spojrzec mężowi w oczy. On widzi, ze cos jest nie tak, jednak nie umiem mu wyznac prawdy. Z drugiej strony juz sama nie wiem co czuję... Nie moge zapomniec o tym co sie wydarzyło. Czuje jakby wszystkie uczucia znowu wróciły, jakbym znowu sie zakochala. Nie mam pojecia czy zostac z mezem i nic nie mowic czy moze zawalczyć o starą miłość

Gość gość
Jeżeli to prawda to sama odpowiedz sobie na pytanie kim jesteś ,jak Cię nazwać!

Gość gość
Zmień pracę aby urwać kontakt Masz męża. Nie wiem czy dziecko Zapomnij i nic nie mów... Zapomnij

Gość gość
Dziecka nie mamy. Ma je tylko mój były

Gość gość
ja też zdradziłam i nie mam wyrzutów sumienia nic mu nie mów pewnie nie raz jeszcze pójdziesz z kochankiem w tango

Gość gość
Ja zdradziłam mojego meza 3 razy o czym dowiedział się dopiero po rozwodzie. Nie załuje.

Gość gość
A co z dawną miłością? Czuję, że dawne uczucia wróciły. Zawalczć o niego?

Gość gość
Jeśli kochasz męża, to musisz to wymazać z pamięci, nic absolutnie mężowi nie mów, nie bądź taka honorowa, mąż będzie strsznie cierpiał, Zapomnij o zdradzie, nie niszcz życia innym, żyj dalej.

Gość gość
macie sie czym chwalić później przez takie niewierne faceci każda od puszczalskich wyzywają zal

Gość gość
Kobieto ON ma rodzinę , Ty masz męża , traktuj go jak przyjaciela , ale nigdy więcej nie przekraczaj tej granicy.Rozumiem Cię , dawne uczucia , alkohol zrobiły swoje , ale opamiętaj się zwłaszcza , że kochasz męża. Myślisz , że on zastawi swoją żonę , dziecko , bądź realistką i nigdy nie mów mężowi , zobacz czy gdzieś nie ma dowodu typu mail , czy sms i usuń jesli są. Jesteś gotowa skrzywdzić tyle osób , a za jakiś czas okaże się , że to nie miłość lecz sentyment doprowadził do tragedii tylu osób ? Bądź silna , ustal granice i się tego trzymaj

Gość gość
Dziewczyno nie przesadzaj nic się nie stało. Każda z nas zdradza to nic takiego. Pamiętaj jesteś kobietą i masz prawo zdradzać ale mężczyzna musi być wierny! Pozdrawiam

Gość gość
nic nie rob samo się uspokoi

Gość gość
Jestes zwykla suka ..alkohol z******te wytlumaczenie pospolitego koorestwa..powiedz Mezowi jak najszybciej !

Gość gość
ja sama jestem kobieta i jak was czytam to aż się wierzyć nie chce. Czemu ma nie mówić ? Skoro kocha męża po co się pchala do łóżka z kimś innym ? Módl się kobieto żebyś w ciąży nie była .

Gość gość
Ma nie mówić , bo zdradą nie skrzywdziła męża , skrzywdzi jak się dowie , to ból jakby ktoś wbił Ci nóż w serce , i rzadko po czymś takim udaje się uratować małzeństwo. Zdrada jest złem , ale jeszcze większym jest powiedzenie żeby zagłuszyć wyrzuty sumienia , niech zdrajca sam się z nimi męczy a nie obciąża kogoś kto go kocha

Gość gość
miłość polega na szczerosci prawda ? Więc ja jakbym zdradziła powiedziałabym jesli kocha zrozumie jesli nie to tak miało być

Gość gość
No chyba nie sądzisz, ze on zostawi dla ciebie żonę i dziecko :D szczególnie dziecko... "Co było a nie jest, nie wpisuje sie w rejestr". Skończ ten romans, olewaj go w pracy, trzymaj dol na wodzy i nic nie mow mężowi.

Gość gość
pewnie jeszcze jesteś dzieckiem skoro uważasz , że można zrozumieć zdradę. Tego nie mozna zrozumieć i nigdy się nie zapomina , czasem ludzie dojrzali majacy dzieci próbują ratować związki i w jakimś stopniu wybaczają , ale trwa to całe lata , ale nigdy tego nie zapomną , dlatego tak rzadko udaje się takie związki uratować. Zdrada zmienia wszystko , a zwiazek już nigdy nie będzie taki jak dawniej