Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagubionakobieta

długie wargi mniejsze wściekły facet

Polecane posty

Nie działa kropka więc to / jest kropką/ Więc ogólnie mam kompleks moich warg sromowych, uważam że są zbyt rozciągnięte to tzw motylek i wiem wiem dużo kobiet takie ma itd mniejsza z tym, mój chłopak wie o tym kompleksie z którym zupełnie się nie zgadza i wie, że to dla mnie bardzo wstydliwy temat/ Wczoraj wysłał mi fotkę laski która również takie miała i rozciągając je w górę robiła z nich takie uszy króliczka i ktoś domalował wąsiki i oczka xd ogólnie oboje mamy specyficzne poczucie humoru i zazwyczaj ciśniemy beke z czego ktoś inny się oburza jednak to mnie hmm zawstydziło i trochę zabolało że jego to śmieszy/ Napisałam mu "hehehe z***biście dobrałeś adresata pozdrawiam" i laski to go tak w*******o że tak wściekły jeszcze nie był. (kropka już działa ^^) Jest wściekły że mam taki kompleks, napisał że mam nasrane pod tym względem i że nie ma ochoty gadać skoro tak sądze, mam w d***e jego zdanie i już kiedyś miałam zmienić ten pogląd/ (już nie działa, nie polecam MSI) Napisał żeby do jutra się zastanowiła i że wraca do nauki, odpisałam "a zebyś wiedział że się zastanowię " chciałam żeby zabrzmiało dwuznacznie nie wiem jak to odebrał w każdym razie nie odpisał, teraz nie wiem jak z tego wyjść żeby było najlepiej, jeśli to czytasz to dziękuję że dotrwałaś aż do tego momentu, Bóg Ci zapłać <3

Gość gość
Uwielbiam szczerze duze ciemne wargi. Male to takie dziewczece....

Gość gość
Może weźcie sie za coś sensowniejszego niż kłócenie się wygląd twojej lochy. Koorwa, jednak zyeby chodzą parami :O

Gość gość
Nie ma jak paskudna kapciora....fuj.ide sie zrzygac !!!!

Gość gość
Jak mu się podobają to uspokoj się i zaakceptuj to. Tym żartem pewnie chciał rozluźnić atmosferę, żebyś nie brała swoich wad tak serio, a nie żeby Cię obrazic. Ja bym pogadala z nim i powiedziała że przepraszam za taką reakcję, ale ze po prostu zabolało mnie to i ze póki co nie życzysz sobie żartów akurat z tej części ciała.