Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mistrz_Ciętej_Riposty

Wszystko ma swoją przyczynę i skutek

Polecane posty

Gość gość
Te protony to jakiś eksperyment naukowy Mówili o tym kiedyś że jakiś gigantyczny tunel wybudowali i badają coś tam no i tak badali że nam się ziemia zmniejszyła:D

Gość gość
No tak okrągły eksperyment który zrobi z naszej planety szuflandię:D

Gość gość
ten eksperyment "naukowy" to sci-fi. Ziemia przechyliła się o kilka stopni (to fakt). Ahem...odnośnie chomików to są nocne kreatury . Trudno wymagać aby przystosowały się do ludzkiego czasu! Po co kupowałaś/wałeś skoro nie potrafisz zapewnić naturalnych środków ICH życia?

Gość gość
Jak to nie potrafię? Ma jak w raju. A że jestem sową która również lubi czasami nie spać w nocy to cóż....? Nie muszę się chyba do chomika rytmu dostosowywać co? W dzień mu nie przeszkadzam! Chce spać niech śpi! Ale w nocy wiem że lubi sobie pobiegać i o tej porze to robi! -Ale nie zamierzam z tego powodu wynosić telewizora do łazienki!:D

Gość gość
Mój chomik wychodzi dopiero jak dom przestaje wydawać odgłosy życia. On wtedy z nory wyłazi. Jak wstaniesz w nocy sie wysikać to nawet jeżeli on w najlepsze się bawi to spiernicza do nory się schować. Podejrzewam też że jest ślepy jak kret ale to może każdy chomik taki jest. Jednak mój chyba jest całkowitym ślepcem.