Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michaeellooo

ubicie królika

Polecane posty

Gość michaeellooo

Mam jednego sporego królika którego zamierzam ubić w celach konsumenckich, podrósł już sporo, jest duży i gruby więc nadaje się akurat na mięso tylko za bardzo nie wiem jak mam go zbić, czytałem gdzieś że najlepiej za tylne łapy i w łeb oszołomić porządnie?

Gość gość
Kratka?

Gość gość
dokładnie. Mój dziadek ubijał króle :) z tyłu za łapy i porządnie po łbie zdzielić aż zabijesz ewentualnie sznurek na tylne łapy, powiesić i zarżnąć gardło żeby się wykrwawił :P z tym biciem po łbie różnie bywa musisz szybko i porządnie żeby był dobity

Gość gość
Prądem sadyści j****i, prądem!

Gość gość
ja też po łbie wale jakimś kijem grubszym albo metalową rurką trzeba zrobić to porządnie aż króliczkowi krew poleci uszami

Gość gość
ja kota przetrąciłem ostatnio drewniana pałką,chyba mu kręgosłup p*****lnął

Gość gość
Sadysci, polactwo robactwo. Odciąć łeb tasakiem szybko

Gość gość
tu masz szkolenie dla wojska, ten sposób jest najlepszy bo królik nie cierpi, przerwany zostaje rdzeń kręgowy i koniec nie jest to jakieś drastyczne ale o dziwo zakwalifikowali ten filmik jako +18 więc trzeba byc zalogowanym https://www.youtube.com/watch?v=9HPDfYbAdDk

Gość gość
Biedne króliki :( :(

Gość gość
kiedyś mój dziadek zaje**ł królikowi deską w łeb, powiesił za szyje na sznurze i zdejmował skórę :D a króliczek dalej wierzgał łapami w pół obdarty :P

Gość gość
To jeszcze nic... Jakbyście zobaczyli jak się traktuje króliki w ubojniach - masakra :P króliczek zostaje przywiązany do deski łapami (tak żeby miał łapy nieruchome) a koleś który ma go ubić wyrywa mu po prostu rękoma futro - pisk królika jest przeraźliwy ale nikt się tym nie przejmuje tylko wyrywa mu włoski :P potem jest po prostu podcinany pod gardło (czasami brzuch jak się rzuca i kolo trafi źle nożem) i tyle