Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nuasdf

Pomożecie mi?

Polecane posty

Gość nuasdf

Hej. Mam 22 lata podobnie jak dziewczyna którą poznałem dzięki portalowi randkowi. Ładna dziewczyna, a do tego ma świetny charakter. Idealna na związek które chciałbym bardzo, lecz nie z taką dziewczyną w której nie będę akceptować np. jej wyglądu czy charakteru. Ta spełnia kryteria. Jestem wybredny fakt, ale nie chce na siłę wchodzić w związek aby siebie i ją przede wszystkim oszukiwać. Wracając do tej dziewczyny - W lutym na początku mieliśmy 1 spotkanie, jest kwiecień, a tych spotkań ogólnie było tylko 5 bardzo mało, bo przeważnie spotykałem się z kobietą raz na tydzień, a w przypadku tej dziewczyny jest inaczej, bo co chwile coś jej wypada lub mi. Po spotkaniach nie utrzymujemy kontaktu. Co najwyżej tylko ja dzwonię aby ustalić spotkanie. Na 5 spotkaniu poszedłem na całość i ją pocałowałem. Po pocałunku była zdezorientowana, ponieważ jej to nie pasowało z racji tego, że nie mamy kontaktu między sobą po spotkaniach. Ona chce tego, ale sama mi nie powie tego precyzyjnie lub również sama nie kwapi się do zaproponowania mi jakiegoś kolejnego spotkania, bo co chwile tylko ja muszę to robić. Myślicie, że jak dalej się będziemy tak spotykać raz na tydzień lub rzadziej to sama wkońcu zacznie mi proponować spotkania czy to już się u niej nie zmieni i muszę zmienić częstotliwość kontaktu pomiędzy nami? Wartościowa to jest dziewczyna, więc nie chce stracić tego kontaktu.

Gość gość
to nie jest dojrzale pytac ludzi na forum co robic - zle rokujesz chlopie :o

Gość gość
down