Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Akredytacja w szkołach jezykowych

Polecane posty

Gość gość
Ja chodziłam własnie do TFLS, oni mają akredytacje. Bardzo dobra szkoła. Lektorzy i obsługa - pełen profesjonalizm.

Gość gość
TFLS to dobra placówka i świetni lektorzy. Polecam.

Gość gość
a ja chodzę do TFLS na kurs szwedzkiego, bo to jedyna porządna i godna zaufania szkoła w której można nauczyć się tego języka. Mam fantastycznego lektora i zajęcia odbywają się w małej grupie - polecam

Gość gość
ja mogę polecic kursy w szkole TFLS, to dobra szkoła z długoletnim doświadczeniem, podoba mi się to, że w szkole TFLS jest dobry dostęp do native speakerów i w ofercie szkoły jest dużo konwersacji i to bezpłatnych, według mnie nie ma lepszego sposobu na naukę języka obcego jak kontakt z żywym językiem

Gość gość
Polecam TFLS! Jestem bardzo zadowolona, nigdy jeszcze nie miałam tak fajnego kursu, po prostu wielka frajda z zajęć i dodatkowo czuje sie mega zmotywowana i zachęcona do dalszej nauki.

Gość gość
Moim zdaniem warto zdecydować się na TFLS w Warszawie. Jestem zadowolona z kursu. Mój poziom języka znacznie się poprawił w trakcie kursu.

Gość Nova Centrum Edukacyjne Gdynia
UWAGA! Wraca ośmioletnia podstawówka i czteroletnie liceum! Jeśli nie masz ukończonego gimnazjum lub liceum, to ostatni dzwonek, aby ukończyć szkołę aktualnie obowiązującym trybem. Wypełnij formularz na stronie, oddzwonimy! www.nova.edu.pl zadzwoń do Sekretariatu szkoły 58 380 06 71 ul. Świetojańska 66 1 Gdynia

Gość łukaszR4
Polecam placówkę Nova CE w Gdyni.Jestem absolwentem kierunku Technik informatyk.Warto się tam zapisać mega fajna kadra nauczycieli.

Gość NOVA CE Gdynia
UWAGA! Wraca ośmioletnia podstawówka i czteroletnie liceum! Jeśli nie masz ukończonego gimnazjum lub liceum, to ostatni dzwonek, aby ukończyć szkołę aktualnie obowiązującym trybem. Wypełnij formularz na stronie, oddzwonimy!

Gość gość
Zdecydowanie polecam kurs w TFLS. Ja chodziłam na dwa kursy językowe: niemieckiego i angielskiego. Jeżeli chodzi o poziom, to jest naprawdę dobry, a lektorów mają świetnych.

Gość NOVA CE Gdynia
Zapraszamy do poszerzania kwalifikacji zawodowych wraz ze szkołą Nova Centrum Edukacyjne! 100% zdawalności egzaminów zawodowych! Wpisowe 0 zł! Nie czekaj, zapisz się już dziś!!

Gość gość
Ja mogę jak najbardziej polecić szkołę TFLS. Zacząłem właśnie kurs CPE i już po pierwszych zajęciach wiem, że trafiłem na odpowiednią szkołę. Zajęcia bardzo ciekawe, lektor miły, fajna atmosfera - polecam.

Gość gość
też polecam szkołę TFLS z Warszawy.

Gość Nova CE Gdynia
ostatnie wolne miejsca - nabór trwa!!! nova centrum edukacyjne w gdyni zaprasza do zapisów my nadal prowadzimy nabór!!! ostatnie kilka dni!!! nie czekaj!!! ul. świętojańska 66/1 gdynia

Gość gość
Ja uczyłam się w TFLS w Warszawie. Szkoła bardzo dobra, trzymają poziom nauczania, no i mają świetnych lektorów. Sama przyjemność chodzić na takie zajęcia, tym bardziej, że i atmosfera jest miła.

Gość gość
Jeśli zależy wamna wysokim poziomie nauczania, to polecam TFLS. Uczęszczałem na intensywny kurs z j. niemieckiego, który świetnie przygotował mnie do wyjazdu za granicę!

Gość gość
Uczyłem się w szkole TFLS i mogę szczerze polecić. Ceny nie są wysokie, a efekty w postaci poprawy znajomości języka są szybko widoczne.

Gość gość
TFLS to dobra szkoła. Przekonałam się o tym na kursie TOLES. Bardzo szybko i skutecznie przygotowałam się do egzaminu.

Gość gość
mnie dobrze przygotowali do matury w szkole TFLS. Polecam lektorkę - p. Anię

Gość gość
Chodze do tfls i jestem bardzo zadowolona z tej szkoły. Zajęcia w małych grupach, lektor ma dobre podejście do grupy, jest wymagający i trochę nas ciśnie, ale fajnie tłumaczy i mobilizuje do nauki.

Gość gość
Ze względu na świetnych lektorów, niskie ceny i ciekawe promocje, to TFLS jest nie do pobicia w Warszawie.

Gość gość
potwierdzam poprzednią opinię

Gość gość
TFLS najlepsza kadra na świecie. Dawno nie spotkałam się z tak wyrozumiałą kadrą, mają mnóstwo tricków, pomysłów na naukę języka. Atmosfera jaką tworzą sprzyja uczeniu się.

Gość gość
Jedna z najkorzystniejszych propozycji, jeżeli chodzi o angielski. Mnie uczyli w TFLS w ubiegłym roku, wracam znowu w kolejnym semestrze bo teraz urodziłam dziecko i mam mniej czasu. Dobra placówka i przemyślany sposób nauki. Piątkowe konwersacje z nativem super sprawa

Gość gość
Szkoła zdecydowanie na plus, mnie przekonali w TFLS że nauka jezyka może być także przyjemna.

Gość gość
Jestem bardzo zadowolona z nauki w TFLS. Długo szukałam szkoły językowej, która spełniałaby moje oczekiwania. Cenię szkołę za bardzo dobrą skuteczność nauki i podejście do słuchaczy.

Gość gość
Ja mogę polecić szkołę TFLS, chodzę tam na angielski i jest naprawdę super. Lektorkę mam bardzo miłą ale i sporo wymaga. Grupka mała więc fajnie się pracuje. Generalnie wszystko na plus, bardzo miła atmosfera.

Gość gość
TFLS to bardzo dobra szkoła, chodzę na kurs przygotowawczy do egzaminu FCE i jestem zadowolona. Lektorzy świetnie prowadzą zajęcia, typowo pod egzamin. Dostaję dużo dodatkowych materiałów i prace domowe co bardzo mnie motywuje do nauki.

Gość gość
Polecam szkolę TFLS. Chodzę do nich już 3 semestr na kurs z angielskiego, bardzo się w tym czasie podszkoliłam z języka. Pełen profesjonalizm, konkurencyjne ceny. Osobiście dzięki tej szkole mój angielski bardzo szybko się rozwinął i przez kilka miesięcy jestem już w stanie dość płynnie rozmawiać, co uważam za wielki sukces.

Gość gość
chodzę do TFLS i jestem bardzo zadowolony. Atmosfera w szkole jest super, lektorzy świetni, bardzo otwarci i sympatyczni. Na zajęcia chodzi się z dużą przyjemnością. Nie zamieniłbym na żadną inną szkołę. Polecam.