Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Akredytacja w szkołach jezykowych

Polecane posty

Gość gość

Co to jest Akredytacja ? I dlaczego tak ważna jest w szkołach jezykowych ?

Gość gość
Akredytację nadaje ministerstwo Edukacji narodowej MEN.

Gość gość
Tylko kilka szkol moze sie tym pochwalić. Szkoła musi spełniać niezbędne wymagania .

Gość gość
Ale jak jakaś szkoła ma akredytacje to jest wiarygodna. Mnie by to przekonało .

Gość gość
A gdzie uczą sie wasze dzieci jezyka angielskiego ?

Gość gość
czyli najlepiej iść do szkoły z akredytacją? Które szkoły w Warszawie mają tę akredytację?

Gość gość
Szkoła TFLS ma akredytację i z tego co wiem, to dużo mają chętnych na zajęcia.

Gość gość
ja zapisałem się do tfls na kurs wakacyjny, mogę polecić gdyż cena kursu jest konkurencyjna

Gość gość
byłam na kursie włoskiego w szkole TFLS i polecam każdemu, kto chcę rozwijać swoje zdolności językowe, szkoła ma bardzo wysoki poziom i dobrych lektorów, poza tym bardzo miła i sympatyczna atmosfera panuje na zajęciach, a to sprzyja nauce

Gość gość
Ja akurat trafiłem do szkoły TFLS. To co mnie przekonało to że szkoła istnieje już ponad 20 lat i ma AKREDYTACJĘ. Dla mnie to ważne że uczy mnie ktoś kto ma wykształcenie, staż i odpowiednie kwalifikacje

Gość gość
Właśnie ze względu na ogromne doświadczenie mam zaufanie do szkoły TFLS.

Gość gość
zgadzam się z poprzednią wypowiedzią, TFLS to szkoła godna zaufania

Gość gość
ja też się zapisałam do TFLS ze względu na akredytację

Gość gość
Ja też polecam szkołę TFLS z Warszawy.

Gość gość
Uważam że tylko dobre, sprawdzone szkoły, istniejące po 15 lub 20 lat potrafią dobrze przygotować do egzaminów. Jest ich wbrew pozorom tylko kilka w Warszawie. Ja chodziłam do TFLS i muszę powiedzieć że zajęcia w tej szkole są naprawdę prowadzone profesjonalnie i na wysokim poziomie. Więc jeśli ktoś chce naprawdę czegoś nauczyć się to tylko wybierajcie szkoły mające akredytację MEN a nie pseudo szkółki.

Gość gość
Trzeba pamiętać że nikt nikomu do głowy wiedzy i wsadzi i trzeba też duzo pracy własnej aby opanować dany język. Jednak mimo wszystko dobra szkoła to podstawa. Wybrałam po długim szukaniu szkołę TFLS i się nie zawiodłam. Bardzo wysoki poziom, lektorzy przynoszą dużo dodatkowych materiałów. Często też organizują sprawdziany ( tzw mock exams) dzięki temu każdy wie czy coś musi jeszcze nadrobić. Co mnie przekonało do tej szkoły to niskie ceny i Akredytacja MEN dzięki temu wiem że szkoła jest wiarygodna.

Gość gość
Jestem zadowolona z lektorów jak też obslugi szkoły Tfls. W trakcie trwania kursu zmienil mi sie plan zajęć na uczelni. Panie z sekretariatu szkoły tfls bez problemu , szybko przeniosły mnie do innej grupy na tym samym poziomie.

Gość gość
Szkoła TFLS spełniła moje oczekiwania. Zajęcia ciekawe i przede wszystkim skuteczne! Miła atmosfera, polecam !

Gość gość
TFLS to świetna szkoła. Jestem zadowolona z ich usług. Nauka języka z Nimi to czysta przyjemność.

Gość gość
uczyłam się języka ang. w szkole sredniej,moja prof.cholernie wymagajaca ale potrafiła dotrzec do każdego,dzięki Niej poznalam podstawy tego języka,zeszyty z ang.mam do dziś- notatki bezcenne w moich oczach to WIELKA OSOBOWOŚĆ,kazdego nauczyła

Gość gość
Zazdroszczę takiej nauczycielki angielskiego. Niestety ja nie miałam takiego szczęścia i już przed maturą szukałam pomocy. Trafiłam do szkoły TFLS i zdałam na 90%. Teraz dalej uczę się tam angielskiego, bo wiem, że to w przyszłości mi się przyda.

Gość gość
ja zapisałam się do TFLS właśnie ze względu na to, że mają akredytację. Nie żałuje, bo bardzo dużo nauczyłam się w tej szkole. Zdałam maturę rozszerzoną z angielskiego i niemieckiego, a później egzamin CAE.

Gość gość
Warto zapisać się do TFLS, bo to porządna szkoła, nie jakaś masówka. Lektorzy podchodzą do każdego kursanta indywidualnie. Podoba mi się również to, że przy zapisie na kurs odbywa się spotkanie z metodykiem. Dzięki temu kurs jest lepiej dopasowany.

Gość gość
Jestem zadowolona z lektorów jak też obslugi szkoły Tfls. W trakcie trwania kursu zmienil mi sie plan zajęć na uczelni. Panie z sekretariatu szkoły tfls bez problemu , szybko przeniosły mnie do innej grupy na tym samym poziomie za co jestem im bardzo wdzięczna.

Gość gość
Akredytacje mają tylko porządne szkoły, dlatego ja wybrałam TFLS, która właśnie ją posiada.

Gość gość
Miałam bardzo miłe doświadczenia jeśli chodzi o kurs w szkole TFLS. Chodziłam tu na kurs do matury jak tez na kurs przygotowawczy do FCE. Bez problemu egzaminy zdane. Kursy świetnie prowadzone i do tego w niskiej cenie.

Gość gość
Ja również zaufałam szkole TFLS ze względu na akredytację. Poza tym szkoła ma naprawdę świetnych lektorów i każdy z nich podchodzi do ucznia indywidualnie, zajęcia odbywają się w bardzo miłej atmosferze jak na razie jest to jedyna szkoła która spełnia wszystkie moje oczekiwania.

Gość gość
Mnie przekonali w TFLS, że nauka jezyka może być także przyjemna, fajne kursy i super lektorzy.

Gość gość
Polecam TFLS, zwłaszcza jeżeli chcesz przygotować się do egzaminów CAE lub TOEFL. Ja u nich oba te kursy zaliczylem i z uzyskaniem dobrych wyników z tych egzaminów nie miałem żadnych problemów. Polecam także ze względu na to, że mają w promocji darmowe kursy i konwersacje z nativami.

Gość gość
Akredytacja men to duża renoma i tylko kilka szkol ma . Z tego co wiem to TFLS ma wlasnie akredytacje i jest tez centrum egzaminacyjnym czyli potrafią przygotowac do egzaminu. Moja dziewczyna tam chodzi i jest zadowolona