Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moczek

wyjazd na majówke

Polecane posty

gdzie planujecie wyjazd na majówke ? może polecacie jakieś konkretne miejsce (domek) tak na 3-4 dni ?

Gość gość
Wyglądasz jak emeryt na tej fotce, a ponoć masz 20 lat :o

Gość gość
Ja jadę na Wiejską, żeby tych wyborów też nie sfałszowali.

Gość gość
To gej.

na tej foie i tak prawie nic nie widać :P nie pytałem się na ile wyglądam tylko pytanie otyczy wyjazdu na majowy weekend. Możesz wypowiedziec się w temacie ?

na wiejską zawsze sobie możesz podjechać zobaczyć ten cyrk :P nad morze ? czy może nad jezioro się wybieracie ?

Gość gość
nie ma co rezerwować...i tak pogody nie będzie

wredny małpiszon nie pedał tylko gej i niby co legalizować ? nas nie trzeba legalizować :P nawet jeśli pogody nie będzie to i tak można miło spędzić czas na majówce z kumplami ;-) to jak macie już jakieś pomysły gdzie się wybieracie ?

Moczek, sluchasz rapu? Znasz może takiego artystę jak BEZCZEL? :) Proposy dla niego za ten tekst, z piosenki "Prawo ponad prawem": "Legalizować pedałów to najgorsza z opcji, może k**wa dacie jeszcze cwelom prawo do adopcji (...)" ❤️ BEZCZEL PROPSY!

Gość gość
Gej gej gej, pedał .

wredny małpiszon jesteś bardzo nietolerancyjna, za co tak nie nawidzisz gejów ? zrobili ci coś ?

Gość gość
To przećpana kretynka bez mózgu nie zwracaj na nią uwagi :D

Gość gość
Wredny malpiszon ma mozg spaprany przez dragi, niedlugo w ogole nie bedzie myslala, tylko bedzie walczyla o to skad wziac kase na nastepna dzialke, haha j****y przegraniec zyciowy

no właśnie widzę, że coś z nią nie tak pewnie siedzi ciągle sama w domu bo nie ma przyjaciół i z nudów pisze głupie komentarze na forach :P

Wiesz za co ich nienawidzę? Za to że narzucają nam coś, czego i tak nigdy nie zaakceptujemy! Po co ten cały cyrk, jakim jest ta śmieszna, kompromitująca nasz kraj PARADA RÓWNOŚCI?! Po ch*j ta pie***lona tęcza postawiona w Warszawie!? Przecież Warszawa to wizytówka Polski, a ta tęcza nas tylko ośmiesza!! Policjanci nonstop koczują pod tym słusznie podpalanym już kilkakrotnie g**wnem, zamiast zająć się ważniejszymi sprawami, jakimi są np. interwencje, gdy pijany mąż tłucze dziecko i żone. Ale po co, lepiej stać pod tym kawałkiem kolorowego g**na, i pilnować, żeby przypadkiem nic się z nim nie stało... :o

Gość gość
Kiedys mi sie wyzalala przez maila, ze ma grzybice c**y i zaden facet jej nie chce xD

Gość gość
To taka kretynka, że się jeszcze podnieca tym, że ćpa :D

Oj uwierzcie, że mam mnóstwo znajomych :) Nie jestem aspołeczną osobą, taką jaką jest cynicfm. Po prostu należy mi się też czas dla siebie. Ostatnio nie pisałam tu prawie miesiąc. Dlaczego? Rano wychodziłam, a w nocy przychodziłam do domu. Proste :)

Gość gość
Mnostwo znajomych ktorzy ****aja cie w o***t hahahah

Gość gość
Ta a myjesz sie tanim mydlem ty biederze p********y :D

Je**ą mnie w od**t? Pierwsze słysze, ale ok :) Masz ból d**y, że ja tych znajomych posiadam, mam z kim porozmawiać, pospędzać czas, a Ty nie? :) Idę, elo elo

wredny małpiszon homo niczego ci nie narzucają, chcą mieć równe prawa jak wszyscy, tak jak to już jest obecnie w wielu krajach. Tęcza na placu zbawiciela jest symbolem tak jak krzyż dla katolików. Ja jestem niewierzący ale nie protestuje temu że w pracy powiesili krzyż na ścianie :P Czy ci się to podoba czy nie homo też będa mieć równe prawa także w Polsce jest to tylko kwestia czasu ;-)

Gość gość
Ja się wybieram do Grecji na jachty :) http://integra-wyjazdy.pl/jachty/ w tamtym roku z nimi byłam i w tym roku też planuję, w wakacje nie dam rady nigdzie wyjechać więc chociaż teraz wypocznę

Gość gość
Ja w tym roku byłam z narzeczonym w Gdańsku, bardzo lubię to miasto. I zdecydowanie mogę polecić tam świetny hotel, który mnie wręcz zachwycił. Chodzi mi o www.hollandhouse.pl. Czyściutkie, wygodne pokoje, klimatyczna, elegancka restauracja z pyszną kuchnią, no i taka właśnie romantyczna atmosfera, wspaniała na taki wyjazd we dwoje. Ale nie tylko… mają tam taki duży apartament dla czterech osób, w którym planujemy nocować ze znajomymi jak się wybierzemy wspólnie do Gdańska. Hotel leży na starówce, więc jest blisko do różnych atrakcji, np. rozmaitych pubów, do których można wybrać się z przyjaciółmi właśnie wieczorem. Wybierz się tam, na pewno Ci się spodoba.