Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem nimfomanka? POMOCY

Polecane posty

Gość gość

Witam, chcialabym zapytac czy ktoras z Was moze boryka sie z podobnym problemem. Otoz mam 21 lat, rok temu zakonczylam powazny zwiazek, teraz moje znajomosci trwaja ok miesiaca. Moim ogromnym problemem jest to, ze nie potrafie juz patrzec na facetow jak na normalnych ludzi, patrnerow do rozmowy czy do wspolnego zycia, a patrze na nich wylacznie jako na obiekty seksualne. Wlasciwie bez przerwy mam ochote na seks. Nawet gdy miewac kilka orgazmow podczas jednego stosunku to "starcza mi" to maksymalnie na pol dnia. Z poprzednim chlopakiem rozstalam sie, bo duzo pracowal i mial czas spotkac sie ze mna tylko 3 razy w tygodniu, a ja nie potrafilam w miedzyczasie nie myslec o tym, zeby przespac sie z kimkolwiek innym (nie zrobila bym tego, alw te mysli meczyly okropnie) co myslicie? Czy mam problem? Mozna jakos obnizyc libido?

Gość gość
mam 34 lat i też wciąż myślę o seksie, mąż ma mniejsze potrzeby ale stara się :)

Gość gość
To chyba dobrze:) w czym CI pomóc?:)

Gość _ff_
Nie, nie jesteś nimfomanką. Taka laseczka, to uprawia często seks i to z przypadkowymi partnerami, a nie tylko o tym myśli :). Wiem, bo znam taką nastoletnią i ona, to zalicza na potęgę(nie może się powstrzymać). Także z Tobą wszystko okej :).

Gość gość69
Zdecydowanie nie,to tylko duży temperament.Nimfomania a szerzej seksoholizm to duży problem jak alkoholizm problemy z hazardem itp.Całe,życie każda czynność w życiu podporządkowana jest tylko jednemu.Wyniszcza nie tylko psychicznie ale także finansowo a czasami nawet fizycznie.