Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andziapandzia12

Ból głowy pomocy

Polecane posty

Witajcie ! Mam na imię Angelika i mam 16lat . Mój problem polega na bardzo czestych bolach glowy. A więc zaczne wszystko po kolei. Otoż w zeszłoroczne wakacje zaczęłam bardzo stresować się pewną sytuacją(nie będe wymieniać jaką ponieważ część osób wyśmiałaby mnie), codziennie płakałam ,dennerwowałm się okropnie ,balam sie o swoje zdrowie i przedewszyskim o moich bliskich a do tego nic prawie nie jadłam . Wtedy głowa bolala mnie codziennie. Miałam robiene usg zatok ,okulista -i wszystko ok.Neurolog stwierdził tylko alergie . Te ciągle ,codzienne bole glowy trwaly az do grudnia Potem przez miesiac mialam spokoj. W lutym rowniez byly ale nie silne i w marcu mialam spokój.Jednak na poczatku kwietnia znów się pojawily. Dodam ,że jestem osobą bardzo wrażliwą,wstydliwą ,mam bardzo niską samoocene ,do tego prawie caly czas dobijaja mnie kuzyni ktorzy mnie wyśmiewają ,wszystko bardzo biore sobie do serca i łatwo doprowadzic mnie do placzu , moja mama też mnie nie wspiera-caly czas się drze,kloci sie ze wszystkimi - po prostu mam dość. Nie wiem czy to wazne ale kiedyś mialam coś takiego ,ze musialam nieustannie wykonywac jakoms rzecz -np. Obcieranke reka wszystkich klamek w domu.Z czego moga wynikac te bole?Dodam jeszcze ze mam wspaniala siostre , z ktora jak przebywam -*zapominam*o tych bolach.Prosze pomozcie ,bardzo sie boje!

Gość gość
to jakies fobie?a bole glowy to ze stresu, a powiedz mi CO SIE TAKIEGO STRASZNEGO STANIE jak ci kuzyni cos powiedza?swiat sie zawali?nie -wiec niech sobie mowia a ty ich olewaj.i przestsan byc taka fajtlapa.Wez sie za siebie .tu ci nikt nie pomoze.:-(

Gość gość
Myślę że potrzebny ci psycholog, albo psychiatra, być może bóle głowy zwiastują depresję. Pomóż sama sobie i umów się na wizytę. Czy u Ciebie w szkole jest psycholog? Jeśli tak - poradź się go gdzie otrzymasz pomoc bezpłatnie. Możesz też zapytać w poradni psychologiczno-pedagogicznej.