Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety lecące na dupków wmawiają innym, że każdy mężczyzna taki jest?

Polecane posty

Gość gość

Skąd ten brak krytycyzmu w stosunku do swoim własnych wyborów? Chyba nie zgodzicie się, że KAŻDY mężczyzna jest dupkiem, który zdradza, bije i poniewiera kobietą?

Gość gość
bo każdy jest taki. a ci którzy tacy nie są to nie mężczyźni.

Gość gość
tępe lochy, hrrrr...tfu! w Wasze ryje.

Gość gość
Mój mąż i mój syn tacy nie są. Nie rozumiem takich kobiet. Pewnie są sfrustrowane bo jak piszesz poleciały na dupków. Ale nie rozumiem po co od razu każdego mężczyznę wyzywać od takich i owakich. Jest sporo fajnych mężczyzn i o nich powinnyśmy rozmawiać a nie o jakiś bucach!

Gość gość
"tępe lochy, hrrrr...tfu! w Wasze ryje." x a dlaczego sie przejmujesz zdaniem tych, jak piszesz, "tępych loch"? chyba jakaś "tępa locha" cię kopnęła w dupsko i zostałeś "przyjacielem" :)

Gość gość
Jest wielkim mitem, że kobiety lecą na dupków. Nie twierdzę, że wszyscy faceci to dupki, ale znam co najmniej kilku takich porządnych chłopaków (niepijących, religijnych, grzecznych, kulturalnych, ideał zięcia), którzy po paru latach zdradzają i idą w p**du. Myślę, że każdy człowiek (mężczyzna i kobieta) ma w sobie coś z dupka i egoisty tylko niektórzy zachowują przez całe życie kręgosłup moralny, inni nie.

Gość gość
tylko półd**ek mógł taki temat założyć